Wiz Bar Linear Light ser bedst ud, hvis lyset kastes op mod en væg i stedet for at lyse direkte ud i rummet.

Wiz Bar Linear Light

Wiz Bar Linear Lightin valo on kirkas ja kaunis, ja laitetta voi käyttää myös liiketunnistimena.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Wiz
8.7

Wiz Bar Linear Light on leveä palkki, joka tuottaa voimakasta, epäsuoraa valoa monissa eri väreissä. Valo näyttää hyvältä esimerkiksi hyllyssä kirjojen takana.

Valon voimakkuutta ja värejä voi ohjata puhelimen sovelluksella tai puhumalla Google Assistantille. Jälkimmäinen on kätevintä, koska Wiz-sovellus ei ole aivan yhtä helppokäyttöinen kuin vastaava Philips Hue -sovellus.

Virtaliittimen voi liittää kumpaan tahansa päähän. Kaksi Wiz Bar Linear Light -valaisinta voi siis myös kytkeä yhteen. Tällä ratkaisulla voi säästää hieman rahaa, koska kahden setti on suhteessa edullisempi kuin yksi valopalkki.

Jos samassa huoneessa on kaksi uudempaa Wiz-valoa, niitä voi käyttää liiketunnistimina ilman lisälaitteita. Wiz kutsuu ominaisuutta nimellä SpaceSense. Wiz-sovelluksessa pitää vain määrittää, että huonetta halutaan valvoa. Tämän jälkeen Wiz-tuotteet havainnoivat langattoman verkon häiriöitä, joita esiintyy, kun joku liikkuu huoneessa. Tämä ainakin oli tarkoitus, mutta emme saaneet ominaisuutta toimimaan, vaikka käytimme Bar Linear Light -valaisinta ja Wizin upouutta lamppua. Muutamien kokeilujen ja Google-hakujen jälkeen huomasimme ongelman johtuvan siitä, että valonlähteet olivat yhteydessä mesh-verkon kahteen eri reitittimeen. Vasta kun korvasimme mesh-verkon yhdellä reitittimellä, SpaceSense­-toiminto teki sen, mitä pitikin, eli kytki valot päälle aina kun kävelimme huoneeseen.


+ Voimakas epäsuora valo

+ Voi kytkeä sarjaksi

–  Ongelmia mesh-verkkojen kanssa

Conclusion

Wiz Bar Linear Lightin valo on kirkas ja kaunis, ja laitetta voi käyttää myös liiketunnistimena.

Ominaisuudet

Merkki
Wiz
Mitat
60 x 4,5 x 4,2 cm
Paino
0,7 kg