WiZ Imageo 2L fås i sort eller hvid.

WiZ Imageo 2L

WiZ on rakenteeltaan hyvä valaisin, joka tarjoaa edullisen oikotien kodin älykkääseen, kauko-ohjattavaan valaisemiseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Wiz
8.6

WiZ Imageo 2L -valaisimesta on vaikea keksiä moitittavaa. Edulliseen hintaan saa kokonaisen valaisimen ja valmiiksi asennettuna kaksi lamppua, joiden väri vaihtuu halutulla tavalla.

Tukevan metallivalaisimen kiinnittäminen paikalleen on helppoa. Pakkauksessa on seinään ruuvattava metallikannatin. Valaisimen taustapuolella on rivi kiinnikkeitä, jotka ruuvataan kiinni johtoon, ja sitten valaisin vain ruuvataan kiinni kiinnikkeeseen muutamalla pienellä ruuvilla.

Valoa ohjataan sovelluksella, jonka voi ladata sekä iPhoneen että Android-puhelimeen. Sovelluksessa ei ole aivan yhtä paljon vaihtoehtoja kuin sen suurimmassa kilpailijassa Philips Huessa, mutta valot voi kyllä helposti sytyttää ja sammuttaa ja myös niiden värin muuttaminen onnistuu. Koska WiZ-valaisin toimii yleisimpien älykotien ohjausjärjestelmien kanssa, valoja voi ohjata esimerkiksi Google Assistantin äänikomennoilla.

2L valaisimen nimessä kertoo, että siinä on kaksi valonlähdettä. Tarjolla on myös yhden ja kolmen spottivalon versiot. Valmistajan verkkosivuilla lukee, että lamput voi vaihtaa, mutta käytännössä valaisimen avaaminen ja lampun saaminen ulos oli melko vaivalloista. 

WiZ Imageossa käytetään samoja GU10-­spotteja kuin kattoon upotettavissa valaisimissa. Uuden lampun löytäminen ei siis ole ongelma, ja myös eri merkit kelpaavat. Tarvetta lampun vaihtamiseen ei tosin pitäisi ilmetä ihan heti, sillä WiZin mukaan lamput voivat kestää jopa 15 000 tuntia.


+ Erittäin edullinen

+ Erinomainen sovellus

+ Vankka rakenne

Conclusion

WiZ on rakenteeltaan hyvä valaisin, joka tarjoaa edullisen oikotien kodin älykkääseen, kauko-ohjattavaan valaisemiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Wiz
Mitat
25 x 2,3 x 10,5 cm
Liitäntä
Wi-Fi