iPad

Apple iPad (6. gen. – 2018)

Uusi iPad pitää edelleen pintansa ja on todella hyvä ostos.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Taulutietokoneet #Apple
9.4

Uusi Apple iPad ei ole mikään vallankumouksellinen laite, sillä siinä on vain pieniä parannuksia edelliseen versioon verrattuna. Se ei kuitenkaan haittaa mitään, sillä kyseessä on edelleen erinomainen tablet-laite.

Suurin uudistus uudessa iPadissa on se, että laite toimii nyt Apple Pencil -kynän kanssa. Kynä helpottaa piirtämistä ja muistiinpanojen tekemistä näytölle. Useimpien tehtävien suorittamiseen on kuitenkin kätevintä käyttää sormia, mikä on hyvä asia, sillä lisävarusteena hankittava kynä maksaa 99 euroa.

Näyttö on edelleen 9,7-tuumainen ja kuva on kirkas ja terävä. Olen nähnyt parempia tablet-näyttöjä vain Samsung Galaxy S3:ssa ja Applen iPad Prossa, jotka maksavat uutta iPadia huomattavasti enemmän. Samasta hintaluokasta ei löydy sitä parempaa tablet-laitetta. Valikoissa liikkuminen ja Applen sovelluskaupasta ladattavien sovellusten käyttäminen tapahtuu viiveettä.

Jopa vaativammatkin pelit pyörivät nykimättä, joten on vaikea keksiä syitä, miksi uuden iPadin sijasta pitäisi hankkia Applen huipputablet, iPad Pro.

Ipad tarjoaa uusia mahdollisuuksia lisätyn todellisuuden (engl. Augmented Reality, AR) käyttöön. Lisätyllä todellisuudella tarkoitetaan sitä, että laitteen kameralla otettujen kuvien päälle voi lisätä virtuaalisia kohteita. Se näyttää hauskalta, vaikka toistaiseksi lisätyn todellisuuden sovelluksia on tarjolla vain rajallisesti.

Paras muutos uuden iPadin kohdalla on se, että hintaa on pudotettu reilusti. Ipad on edelleen yksi parhaista tableteista, ja nyt se on ehdottomasti hintaluokkansa ykkönen.

 

+ Upea näyttö
+ Voi käyttää kynällä
+ Hyvä hinta

Lisätietoja Apple iPad -tabletista saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Applen uusi iPad on edelleen tablet-laitteiden aatelia, ja nyt sen saa todella kilpailukykyiseen hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
Apple