Asus ZenPad 3S 10

Erinomainen tablet, jossa on runsaasti suorituskykyä ja tyylikäs muotoilu. Laite sopii hyvin videopuheluiden puhumiseen, lukemiseen ja pelaamiseen.

tekijä #Taulutietokoneet #ASUS
8.9

Asus ZenPad 3S 10 on erinomainen valinta, jos on etsimässä uutta, Applen iPadin tasoista tablet-laitetta. Asuksen ZenPad näyttää hyvältä ja on nopea, mikä heijastuu myös hintaan.

Erinomainen näyttö
Asuksen herkullisessa tabletissa on veitsenterävä näyttö. Se sopii hyvin lukemiseen, netissä surffailuun sekä Facebookin ja Twitterin käyttöön. ZenPad 3S 10:ssä on myös riittävästi tehoja pelien pelaamiseen ja videoiden katseluun suurella tarkkuudella. Tablet on varustettu sormenjälkitunnistimella, jonka ansiosta laitteen saa nopeasti auki. Lisäksi sormenjälkitunnistin vaikeuttaa ulkopuolisia pääsemästä käsiksi laitteen sisältöön.

Sopii videopuheluihin
ZenPad 3S 10 on mukavan kokoinen, ja painoakin sillä on sopivasti. Sen käyttäminen on miellyttävää, pitipä laitetta sitten sylissä tai käsissä. Useimpien tablettien tavoin näyttö kerää herkästi rasvaisia sormenjälkiä, mutta niitä ei kuitenkaan huomaa, kun näyttö on päällä.

Tabletin takakamera olisi voinut olla laadullisesti parempi. Sen sijaan etukamera yllättää positiivisesti laadullaan, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti videopuheluiden puhumiseen.

Katso päivän hinta hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi hintaoppaasta.

Arvio

Kaiken kaikkiaan Zenpad 3s 10 on loistava ja näyttävästi muotoiltu tablet. Hinta voisi olla huokeampi, mutta kyseessä on laadukas laite ja hyvä vaihtoehto Applen ja Microsoftin taulutietokoneille.

Ominaisuudet

Merkki
ASUS
Suoritin
MTK MT8176 6-ydin (2 x 2,1 GHz & 4 x 1,7 GHz)
Muisti
4 Gt
Tallennustila
32 Gt
Näytön koko
9,7"
Näytön tarkkuus
1536 x 2048 px
Akkukesto
10 t
Akun kapasiteetti
Litiumpolymeeri 5900 mAh (22 Wh)
Mitat
240,5 x 163,7 x 5,8 mm (~7,15 mm)
Paino
430 g
Kamera
8 Mpix (taka), 5 Mpix (etu)
Microsd-korttipaikka
max 256 Gt
Verkko
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot