Skærm og tastatur samles nemt ved hjælp af indbyggede magneter.

Lenovo Tab P11 Pro

Kun Lenovon erinomaiseen tablettiin napsauttaa kangaspäällysteisen takakuoren ja ohuen näppäimistön, laite muuttuu pieneksi kannettavaksi tietokoneeksi.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Taulutietokoneet #Lenovo
8.8

Lenovon uusi tabletti on todellisuudessa monipuolinen pieni tietokone, jota voi käyttää myös toimistokoneena tekstinkäsittelyyn ja taulukkolaskentaan.

Ensi silmäyksellä Lenovo Tab P11 Pro muistuttaa tavallista tablettia, mutta pakkaukseen kuuluvan tarvikesetin avulla sen muotoa voi muuttaa melkoisesti. Setin tärkein osa on näppäimistö, joka toimii samalla näytön suojana. Kun näppäimistö ja tabletti kiinnitetään toisiinsa magneeteilla, tulos näyttää kannettavalta tietokoneelta. Näppäimistö on hyvin ohut eikä ehkä ihan parasta laatua, mutta joka tapauksessa paljon parempi ratkaisu kuin näytön virtuaalinäppäimistön painelu sormilla.

Setin seuraava osa on kangaspäällysteinen takakuori, joka kiinnitetään paikalleen magneeteilla. Kuori on jaettu kahteen osaan, joista toisen puolen voi taittaa jalustaksi silloin, kun Tab P11 Pro on kannettavan tietokoneen asennossa.

Pakkaukseen kuuluu myös kynä, jolla voi kirjoittaa suoraan näytölle. Kynä on juuri oikean kokoinen ja painoinen ja sopii täydellisesti piirtämiseen ja muistiinpanojen tekemiseen näytöllä. Laitteen reunoilla on neljä kaiutinta, joiden äänentoiston laatu on huomattavan hyvä. Kaiuttimista voi kuunnella stereoääntä riippumatta siitä, onko laite pysty- vai vaakasuunnassa. Tab P11 Pron näyttö on hyvä. Kontrasti on erinomainen, ja suorituskykyistä näyttöä on ilo käyttää. Laite reagoi välittömästi, kun sormia liikuttaa näytöllä.

Tab P11 Pro saa virtaa kunnollisen kokoisesta akusta. Akku kesti testimme tavallisessa päivittäisessä käytössä keskimäärin kymmenen tuntia kerrallaan.

Sormenjälkitunnistin on sijoitettu virtapainikkeeseen koneen yhteen reunaan. Painike on samassa tasossa reunan kanssa, ja sitä voi siksi olla hankala löytää, mutta se toimii heti, kun siihen lopulta osuu.


+ Tyylikäs näyttö

+ Muuntuu kannettavaksi tietokoneeksi

– Näppäimistö ei ole kovin hyvä

Conclusion

Kun Lenovon erinomaiseen tablettiin napsauttaa kangaspäällysteisen takakuoren ja ohuen näppäimistön, laite muuttuu pieneksi kannettavaksi tietokoneeksi.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Suoritin
Snapdragon 730G
Muisti
4 Gt
Tallennustila
128 Gt
Näytön koko
11,5"
Näytön tarkkuus
2560 x 1600 px
Akkukesto
Noin 10 tuntia
Akun kapasiteetti
8600 mAh
Liitännät
USB-C
Käyttöjärjestelmä
Android 10
Mitat
264.3 x 171.4 x 6.9 mm
Paino
485 g
Kamera
8 megapixels
Microsd-korttipaikka
Kyllä
Verkko
Wi-Fi 5
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
Geekbench: Single-Core 543, Multi-Core 1760