Samsung Galaxy A5 2017

Samsung on tehnyt taas voittajan.

tekijä Mikkel Jacobsen #Puhelimet #Samsung
9.1

Samsung ei näköjään osaa olla tekemättä upeita puhelimia. Vaikka Galaxy A -sarja ei olekaan aivan yhtä nopea kuin Galaxy S -sarja, tarjoaa A5-malli yhtä tyylikkään muotoilun, erinomaisen kameran ja hinnan, jota voi pitää kohtuullisena.

Navigointi sujuu A5-puhelimessa helposti ja nopeasti. Laitteessa on runsaasti Samsungin, Googlen ja Microsoftin sovelluksia, jotka yhdessä kattavat kaikki tarvittavat toiminnot. Olipa kyse sitten Skypestä, tekstinkäsittelystä, sähköpostista tai paikannuksesta, A5:ssä ne ovat kaikki valmiina. Lisäksi puhelimella pääsee Google Play Kauppaan, josta voi ladata lisää sovelluksia.

Puhelimessa on loistava kamera, joka täyttää kaikki odotukset. 16 megapikselin kameralla saa otettua erinomaisia kuvia, ja innokkaammillekin kuvaajille on tarjolla runsas valikoima suodattimia ja asetuksia. Kameralla saa tallennettua 1080p-videota, joten tässäkään suhteessa on vaikea pyytää enempää.

Valmiustilassa akusta riittää virtaa useaksi vuorokaudeksi, ja kun akku tyhjenee, sen saa täyteen kolmen vartin latauksella. Hyvänä yksityiskohtana mainittakoon myös se, että kello, kalenteri ja ilmoitukset ovat aina näkyvillä lukitusnäytöllä. Ominaisuuden ansiosta on helppo seurata viestejä ja kellonaikaa, ilman että puhelin pitää ottaa pöydältä käteen.

+Upea näyttö
+Loistava kamera
+Hyvä akkukesto

Katso päivän hinta Samsung Galaxy A5 2017 -puhelimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

Arvio

Samsung Galaxy A5 on upealla näytöllä varustettu mahtava puhelin, jonka hintakin on kohtuullinen.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Suoritin
1.9 GHz (8-ytiminen)
Muisti
3 Gt
Tallennustila
32 Gt + tuki 256 Gt:n microsd-kortille
Näytön koko
5.2" - Super AMOLED
Näytön tarkkuus
OLED-näyttö - 1920 x 1080 px
Käyttöjärjestelmä
Android
Mitat
146.1 x 71.4 x 7.9 mm
Paino
159 g
Sormenjälkilukija
On
Kamera
16 Mpx - CMOS - f/1.9