De to kraftige hængsler føles betryggende solide, når du vipper skærmen helt om på bagsiden af computeren.

Acer Chromebook Spin 713

Sisäänrakennetun Google Assistantin ja Android-sovellusten käytön ansiosta Acerin hyvin rakennettu Chromebook tarjoaa hyvän vastineen korkeahkolle hinnalleen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Acer
9.1

Spin 713 on vankkarakenteinen Chromebook-tietokone, joka toimii täydellisesti Googlen Internet-palveluiden kanssa. Chrome OS -ohjausjärjestelmä on kehittynyt alkuajoista, jolloin se ei oikeastaan pystynyt enempään kuin Windows-tietokoneen Chrome-selain. Nykyään Chromebookit voivat käyttää Android-sovelluksia, ja Googlen ääniohjattua digitaalista avustajaa voidaan käyttää vastamaan kysymyksiin tai Smart Home-tuotteiden, kuten Philips Hue -valaistuksen, ohjaukseen.

Näytön kuvasuhde on 3:2. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että joudut kestämään mustia raitoja ylä- ja alareunassa, kun katsot esimerkiksi Netflixin TV -sarjoja. Pystymuoto on hyvä kompromissi, koska se tarkoittaa, että tämä Chromebook sopii hyvin käytettäväksi myös tablettina, kun taitat näytön kokonaan taakse ja käännät Spin 713:n ylösalaisin. Voit käyttää sormia näyttötoimintojen hallintaan. Se tuntuu lähes siltä kuin pitelisit suurta Android-tablettia käsissäsi. Näyttö on laadukas. Näytön tarkkuus ja maksimikirkkaus ovat korkeita, ja kosketusherkkä pinta tunnistaa sormenpäiden liikkeet nopeasti.

Spin 713:ssa ei kuitenkaan käytetä Intelin nopeinta prosessorimallia, mutta sen suorituskyky riittää sekä Chrome OS- että Android-käyttöjärjestelmien sovellusten käyttöön ilman ärsyttävää nykimistä tai odottelua. Testaamassamme mallissa oli 128 gigatavua tallennustilaa, mutta Spin 713:stä on saatavana useita eri kokoonpanoja, kuten 256 gigatavun tallennustila sekä hitaampia ja nopeampia prosessoreita. Voit myös saada lisää tallennustilaa asettamalla microSD-kortin tietokoneen kyljessä olevaan kortinlukijaan.

Tietokoneen akku kesti noin seitsemän tuntia tavallisena työpäivänä, jolloin käytimme suurimman osan aikaa Google Docsissa ja verkossa Google Chromessa.

Lataaminen tapahtuu USB-C-kaapelilla, joka voidaan kytkeä yhteen kahdesta tietokoneen vasemmalla puolella olevasta paikasta. Olisi mukavaa, jos voisit kytkeä siihen virran kummaltakin puolelta.


+ Tyylikäs näyttö

+ Laaja sovellusvalikoima

– Lataus vain toisella puolella

Conclusion

Spin 713 on kestävä ja onnistunut Chrome-book. Voit käyttää sitä myös tablettina Android-sovellusten kanssa.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Tyyppi
Chromebook
Suoritin
Intel i5-1135G7
Näytönohjain
Intel Iris Xe Graphics
Muisti
8 Gt
Tallennustila
128 Gt
Näytön koko
13,5"
Näytön tarkkuus
2256 x 1504 px
Usb-portit
2 x USB C 3.2, 1 x USB A 3.2
Liitännät
HDMI, kuulokeliitäntä, microSD-kortti
Verkko
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.
Mitat
30 x 23,5 x 1,68 cm
Paino
1,45 kg
Akkukesto
Noin 7 tuntia
Kosketusnäyttö
Kyllä
Käyttöjärjestelmä
Chrome OS