Acer Predator G1-710 on ensisijaisesti pelikone, mitä ei arastella sanoa.

Acer Predator G1-710

Huippunopea pöytäkone – mutta vaikea päivittää.

tekijä #Tietokone #Acer
8.1

Uusimpien pelien pelaaminen ei onnistu edullisen hintaluokan tietokoneella, koska laitteessa ei todennäköisesti ole riittävästi muistia eikä tarpeeksi tehokasta näytönohjainta.

Sen sijaan Acer Predator G1-710 -pöytäkoneessa on runsaasti tehoja pakattuna kompaktin kokoiseen koteloon, mikä ilahduttaa innokkaita pelaajia. Kotelon etupaneelissa sykkivät valot vetoavat varsinkin nuorempiin pc-käyttäjiin.

Tietokoneessa on kookas, kahdella virtajohdolla varustettu ulkoinen virtalähde, joka vähentää jäähdytyksen tarvetta kotelon sisällä. Kotelon sivuilla on myös paljon pieniä aukkoja, jotka parantavat ilmanvaihtoa. Koska jäähdyttäviä tuulettimia ei ole, on Predator G1 erittäin hiljainen.

Ulkoisen virtalähteen ansiosta pöytäkoneesta on saatu huomattavasti pienempi kuin pelikoneista yleensä. Kompaktista koosta on hyötyä, jos pöydällä tai sen alla on vain vähän tilaa, tai jos tietokoneen kuljettamiselle on usein tarvetta. Haittaa pienestä koosta voi olla siinä vaiheessa, jos laitetta haluaa myöhemmin päivittää esimerkiksi kookkaalla näytönohjaimella.

Predator G1-710 -tietokoneessa on kuitenkin niin paljon tehoja, ettei päivitykseen ole tarvetta kuin korkeintaan kaikkein vaativimmilla käyttäjillä.

Ne käyttäjät, jotka haluavat pitää tietokonetta pöydällä, osaavat arvostaa sitä, että laitteen etuosassa on paljon liitäntöjä, jolloin oheislaitteiden liitäminen käy vaivattomasti.

Tietokoneen mukana tuleva näppäimistö on tavallista perusnäppäimistöä parempi. Näppäimistössä on hyvä taustavalaistus ja kirjoittaminen on miellyttävää. Hiiri on tavanomaisempaa tasoa, mutta toimii kuten pitääkin.

Acerin pöytäkoneen mukana tulee pieni matkalaukku, johon koneen ja oheislaitteet saa pakattua kuljettamista varten.

 

+ Erittäin suorituskykyinen

+ Hiljainen

+ Paljon liitäntöjä etuosassa

– Vaikea päivittää

 

Lisätietoja Acer Predator G1-710 -pelitietokoneesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Acerin pöytätietokone on erittäin kompakti, minkä vuoksi sitä on vaikea päivittää. Päivityksen tarvetta ei kuitenkaan ole ainakaan hetkeen, sillä kyseessä on huipputehokas ja nopeaa pelikone.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Tyyppi
Pöytätietokone
Suoritin
Intel Core i5-7400
Näytönohjain
Nvidia GeForce GTX 1060
Muisti
16 Gt
Tallennustila
512 Gt SSD
Usb-portit
5 x USB 3.0, 1 x USB C 3.1
Verkko
Wlan 802.11ac ja ethernet
Mitat
41,8 x 11 x 34,8 cm
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
3963.0