Acer Spin 7

Hyvä kannettava tietokone taakse kääntyvällä näytöllä.

tekijä #Tietokone #Acer
8.4

Kannettavista tietokoneista on tarjolla niin suuri valikoima, että uuden tulokkaan voi olla vaikea erottua joukosta, eikä Acer Spin 7 sitä oikeastaan teekään. Acer satsaa varman päälle ja tuo myyntiin kannettavan tietokoneen, joka tekee sen, mitä pitääkin. Ei enempää eikä vähempää. Kuvanlaatu on hyvä ja näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa. Rasvaiset sormenjäljet näkyvät laitteessa vähän liian hyvin, mutta Spin 7 on kuitenkin kaunis ja ohut kannettava, joka vie vain vähän tilaa laukussa.

Loistava tablettina
Kannettava kääntyy 360 astetta, joten näytön voi kääntää kokonaan taakse. Näin kannettava muuttuu tabletiksi, mikä toimii loistavasti. Kannettavan koosta johtuen laite on melko suuri tabletiksi, minkä huomaa, jos sitä käyttää pidemmän aikaa yhteen menoon. Tabletti-muodossa laitteesta on kuitenkin mukava lukea uutisia aamukahvilla.

Spin 7:ssä ei ole valtavasti tehoja, mikä on syytä ottaa huomioon ennen ostopäätöstä. Laite toimii erinomaisesti, jos sitä käytetään vain konttoritöihin ja netissä surffailuun. Jos kannettavalta odottaa enemmän, löytyy samaan hintaan nopeampiakin laitteita.

Akusta ei riitä virtaa kovin pitkäksi aikaa. Vaikka akkukestoksi luvataan jopa kahdeksan tuntia, niin testimme mukaan akun voi odottaa kestävän 3-4 tuntia tekstiä kirjoittaessa ja netissä surffatessa. Vielä vähemmän aikaa akku kestää silloin, kun katsotaan videoita tai pelataan pelejä.

+Hyvä tablettina
+Upea kuvanlaatu
+Tyylikäs, ohut design
-Akkukesto

Katso päivän hinta Acer Spin 7 -kannettavalle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Acer Spin 7 on tyylikäs ja hyvillä ominaisuuksilla varustettu kannettava tietokone, jossa olisi hintaan nähden saanut olla parempi akku ja enemmän tehoja.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Suoritin
Intel Core i7 (7. Gen) 7Y75 / 1.3 GHz (3.6 GHz) / 4 Mt Cache
Näytönohjain
Intel HD Graphics 615
Muisti
8 Gt LPDDR3
Tallennustila
256 Gt SSD
Näytön koko
14", LED taustavalo
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px (Full HD)
Mitat
32,46 cm x 22,96 cm x 1,1 cm
Paino
1,2 kg
Kosketusnäyttö
On
Käyttöjärjestelmä
Win 10 Home 64 bit
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
2355,9 pistettä Passmark-testissä