Acer Swift 3 – SF314-57-710U

Huippukevyt kannettava tietokone hyvällä näytöllä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Acer
8.4

Acer Swift 3 sopii käyttäjälle, joka haluaa kevyen ja helposti mukana kulkevan kannettavan tietokoneen, jonka nopeuden ei tarvitse olla huippuluokkaa.

Ohut, 14 tuuman näytöllä varustettu Acer Swift 3 ei vie paljoakaan tilaa laukussa. Näyttö on keskivertoa parempi, ja siinä on erittäin hyvä kontrasti. Jälkimmäinen seikka on tärkeä ominaisuus kannettavassa tietokoneessa, jota käytetään hyvin erilaisissa valaistusolosuhteissa. Näytön voimakas taustavalaistus yhdessä hyvän kontrastin kanssa tekevät ruudulla olevasta tekstistä luettavaa myös kirkkaassa päivänvalossa.

Swift 3:n suorituskyky riittää hyvin kaikkien päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Yritys pelata uusimpia suuren tarkkuuden pelejä oli kuitenkin liian optimistinen.

Acerin kannettavan pienestä koosta johtuen siinä on vähän liitäntöjä. Jos kannettavaan pitää saada liitettyä useita usb-laitteita samaan aikaan, kannattaa käyttää usb-keskitintä. Swift 3:ssa on Acerin oma virtaliitäntä, vaikka parempi ratkaisu olisi käyttää usb-c-liitäntää, jonka kautta kannettava saisi myös tarvitsemansa virran.

Laitteen oikeasta reunasta löytyy sormenjälkilukija. Se lukee sille asetetun sormen nopeasti ja käyttäjä pääsee kirjautumaan Windowsiin ilman salasanojen naputtelua.

Lopuksi hieman kuluttajatietoa. Acer on jo useamman vuoden ajan tehty Swift-merkkisiä kannettavia tietokoneita, eikä ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun KotiMikro on testannut Acer Swift 3 -laitetta. Jos haluaa selvittää, mitä eroa on eri malleilla ja kokoonpanoilla on, pitää kiinnittää huomiota Swift 3 -nimen perässä olevaan mallinumeroon.


+ Pieni ja kevyt

+ Hyvä näyttö

– Vähän liitäntöjä

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

Acer Swift 3 on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kevyen kannettavan tietokoneen päivittäisten tehtävien hoitamiseen Windowsissa.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Tyyppi
Kannettava tietokone
Suoritin
Intel Core i7-1065G7, 1,3 GHz
Näytönohjain
Intel Iris Plus Graphics
Muisti
16 Gt
Tallennustila
1 Tt
Näytön koko
14"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
1 x usb 2.0, 1 x usb 3.2 gen 1, 1 x usb-C 3.2 gen 2/thunderbolt 3/displayport
Liitännät
Hdmi
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
31,9 x 21,7 x 1,59 cm
Paino
1,19 kg
Akkukesto
10 t (ilmoitettu) - testatessa 5 t
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
CPU Mark
8788
2D Mark
723
3D Mark
2218
Memory Mark
2543
Disk Mark
14013
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
4284