Acer Swift 3

Vankka kannettava hyvään hintaan.

tekijä #Tietokone #Acer
7.9

Kun saan uuden laitteen testattavaksi, en halua aluksi lukea tuotetietoja tai tietää laitteen hintaa. Haluan mieluummin keskittyä siihen, miltä laite tuntuu käytössä.

Parin tunnin kokeilun jälkeen vaikutelma Acer Swift 3 -kannettavasta ei ole huono, mutta ei myöskään tavanomaista parempi. Alumiinirunkoinen ja puolitoista kiloa painava laite näyttää aika paljon pulleahkolta versiolta Applen MacBook Air -kannettavasta.

Musta, taustavalaistu näppäimistö sisältää skandinaaviset merkit, joten sitä voidaan myydä sellaisenaan lähes kaikkialla Pohjolassa.

Kannettavalla pystyy työskentelemään intensiivisesti tunnin ja yhdeksän minuutin ajan, jos näytön kirkkauden säätää maksimitehoille. Ja valitettavasti kirkkaus on säädettävä täysille, jos haluaa välttyä heijastuksilta tavallisessa päivänvalossa, ja jopa silloinkin voi olla tarpeellista säätää näyttöä ja tietokonetta, jotta löytäisi mahdollisimman vähän häiritsevän katselukulman.

Acer Swift 3 toimii kuitenkin vakaasti. Kaiuttimet soivat hyvin, joskaan eivät erinomaisesti. Se taas johtuu osittain siitä, että kaiuttimet on sijoitettu laitteen pohjaan. Ääntä ja muita vastaavia toimintoja on helppo säätää suoraan näppäimistöstä, ja hiiren ohjauslevy toimii moitteettomasti.

Muutaman tunnin testauksen jälkeen on aika katsoa, mitä Swift 3 maksaa, ja on mukava huomata, että hinta on varsin kohtuullinen suorituskykyyn verrattuna.

Hyvä hinta-laatusuhde

Acer Swift 3 on vankkatekoinen mutta kevyt kannettava tietokone. Siinä on vähän häiritseviä tekijöitä, eikä mitään varsinaista moitittavaa, varsinkin kun hintaan sisältyy tilava 512 gigatavun ssd-levy.

+ Kevyt mutta vankka
+ Hyvä hinta

– Tumma näyttö
– Lyhyt akkukesto, kun näytön kirkkaus on säädetty täysille

Lisätietoja Acer Swift 3 -kannettavasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Acer Swift 3 on kevyt, nopea ja vankkatekoinen kannettava tietokone. Näytön valovoima ja akkukesto laskevat arvosanaa, mutta kaiken kaikkiaan kyseessä on hyvä kannettava hintaansa nähden.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Suoritin
Intel Core i5
Näytönohjain
Intel HD Graphics 520
Muisti
8 Gt
Tallennustila
512 Gt SSD
Näytön koko
14"
Näytön tarkkuus
1080p
Usb-portit
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Liitännät
HDMI
Verkko
802.11ac
Mitat
34 x 23,5 x 1,8 cm
Paino
1,5 kg
Akkukesto
Max 10 t
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
2223.1