Maailman ohuin kannettava Acer Swift 7

Acer Swift 7

Maailman ohuin kannettava tietokone.

tekijä #Tietokone #Acer
8.1

Laite on suorastaan ilo silmälle. Kullanvärinen metalli ja mattamusta muovi ovat maailman ohuimman kannettavan tietokoneen, Acer Swift 7:n, hallitsevat värit. Muotoilu on äärimmäisen ohut ja huokuu ylellisyyttä.

Swift 7 on alle senttimetrin paksuinen, mutta 13,3-tuumainen kannettava ei ole missään nimessä heiveröisen tuntuinen. Päinvastoin, ohut runko tuntuu vankalta, taipumattomalta ja oikein hyvälaatuiselta.

Pöydän korkeudelta on vain muutama millimetri näppäimistöön, joten työasento on erittäin hyvä ja kädet pysyvät rentoina. Niinpä testatessa oli mahdollista tehdä täysi työpäivä, varsinkin kun akun kestoksi on luvattu yhdeksän tuntia.

Eläviä kuvia heijastuksella
Erittäin ohuen ja kevyen laitteen ollessa kyseessä, voisi helposti kuvitella, että suorituskyvyssä ja näyttölaadussa on puutteita, mutta näin ei ole asia.

Näyttö tukee full hd -tarkkuutta, ja vaikka se ei kuulosta kovin vaikuttavalta tämän hintaluokan kannettavalle, niin kuvanlaatu on silti hyvä. Videot ja stillkuvat ovat teräviä, värit upeita ja kontrasti todella hyvä. Pienen särön kuvanlaatuun tuo melko voimakas heijastus maltillisellakin valaistuksella.

Kannettavan suorituskyky riittää mainiosti kaikkiin päivittäisiin tehtäviin. Kahdeksan gigatavun muisti ja 256 gigatavun ssd-levy toimivat hienosti yhdessä, ja testatessa kannettava tuntui reagoivan nopeasti ja tehokkaasti erilaisia toimistotehtäviä hoidettaessa. Sen sijaan pelejä pelattaessa tai videoita muokattaessa i5-suoritin oli aavistuksen liian heikko.

Swift 7 on kallis kannettava, joka näyttää upealta ja kulkee kevyesti mukana. Kannettava kaipaisi kuitenkin hieman lisää suoritintehoa, eikä laitteessa ole kuin kaksi usb-porttia.

 

Katso päivän hinta Acer Swift 7:lle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

 

+ Erittäin ohut design
+ Hyvä suorituskyky
+ Hiljainen

– Vähän liitäntöjä

Arvio

Tyylikkäästi muotoiltu ja kallis kannettava, jossa saisi olla pikkuisen lisää vääntöä.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Tyyppi
Kannettava
Suoritin
Intel Core i5-7Y54 1,2 GHz
Näytönohjain
Intel HD Graphics 615
Muisti
8 Gt
Tallennustila
256 Gt SSD
Näytön koko
13,3"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
1 x USB Type C (DisplayPort/USB-C/DC-in), 1 x USB Type C (DC-in)
Liitännät
3,5 mm audio
Verkko
Wlan 802.11ac, bluetooth 4.0
Mitat
32,46 x 22,96 x 0,998 cm
Paino
1,12 kg
Akkukesto
9 t
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64 bit
Muuta
Yhdysrakenteinen webkamera
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
1910,6