Switch 3

Acer Switch 3 SW312

Acer Switch 3 tarjoaa runsaasti työskentelyaikaa ja on kompaktin kokonsa, hyvän näppäimistönsä ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta loistava työkalu tien päällä.

tekijä #Tietokone #Acer
7.1

Avaa kansi ja käännä tukijalka esiin, niin käytössäsi on kompaktin kokoinen kannettava tietokone. Irrota näyttö näppäimistön magneettikiinnityksestä, niin Acer Switch 3 muuttuu tabletiksi, jonka saat käännettyä haluamaasi katselukulmaan tukijalan avulla.

Acerin hybridilaite muuntuu nopeasti kumpaankin olomuotoon ja toimii yleisesti ottaen hyvin sekä kannettavana tietokoneena että tablettina. Kiinni taitettuna näppäimistö suojaa 12-tuumaista näyttöä, ja laitteella on mukava työskennellä, vaikka se onkin kooltaan melko pieni. Näppäimistön näppäimet antavat hyvän vasteen ja ohjauslevy reagoi nopeasti kosketukseen.

Työskentely onnistuu myös tablet-tilassa, sillä näytön voi asettaa pöydälle tukijalan varaan. Kosketusnäyttö tottelee hyvin sekä sormien painalluksia että mukana tulevaa kynää. Kynä on omiaan tarkkuutta vaativaan työskentelyyn, jos pitää osua pieniin kenttiin tai painikkeisiin.

Näyttö on monien kosketusnäyttöjen tavoin kiiltäväpintainen, mikä aiheuttaa heijastuksia. Vaikka kirkkauden olisi säätänyt täysille, niin normaalissa valaistuksessa näytöstä voi peilata omaa kuvaansa. Se puolestaan estää saamasta täyttä nautintoa muuten niin erinomaisesta kuvasta, joka on terävä, yksityiskohtainen ja värikäs.

Suorituskykyä kohtuuhintaan
Acer Switch 3 on varustettu Intel Pentium N4200 -suorittimella, 4 gigatavun muistilla ja 64 gigatavun ssd-levyllä. Ne varmistavat yhdessä, että jokapäiväiset tehtävät, kuten tekstinkäsittely ja sähköpostiliikenne, hoituvat ongelmitta ja ilman suurempia odotusaikoja.

Laitetta ei kuitenkaan tarvitse kuormittaa paljoakaan kun jo pientä hidastelua on havaittavissa – pelkkä selaimen tai Wordin avaaminen saattaa toisinaan kestää useita sekunteja. Hintaansa nähden Switch 3 -hybridissä on kuitenkin erinomainen suorituskyky.

Tallennustila jättää toivomisen varaa, sillä 64 gigatavun tallennustila täyttyy nopeasti, varsinkin kun Windows 10 Home vie siitä yli puolet.

 

+ Erittäin hyvä suorituskyky
+ Mukava työskennellä
– Pieni tallennustila
– Näyttö heijastaa paljon

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Kompakti ja vankkatekoinen hybridikannettava, jossa on pitkä akkukesto ja hyvä näppäimistö. Miinusta tulee heijastavasta näytöstä ja riittämättömästä tallennustilasta.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Tyyppi
Hybridikannettava
Suoritin
Intel Pentium N4200
Näytönohjain
Intel HD Graphics 505
Muisti
4 Gt
Tallennustila
64 Gt
Näytön koko
12,2"
Näytön tarkkuus
1920 x 1200 px
Usb-portit
1 x USB 3.0, 1 x USB 3.1
Liitännät
Bluetooth, microSD-muistikortinlukija, 3,5 mm ääniliitäntä
Verkko
802.11ac
Mitat
29,5 x 20,1 x 0,995 cm
Paino
0,877 kg
Akkukesto
7,5 t , 4 t videotoisto
Kosketusnäyttö
On
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
Muuta
Etukamera 2 Mpx, takakamera 5 Mpx
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
1074