Näyttö kääntyy näppäimistön taakse, jolloin kannettavaa voi käyttää tablettina.

Asus VivoBook Flip TP401CA

Ohut, kevyt ja kestävä hybridikannettava, jonka antaa paljon vastinetta rahalle.

tekijä #Tietokone #ASUS
8.4

Nopeasti tabletiksi muuntuvista hybridikannettavista on tullut suosittuja. Asus VivoBook Flip TP401CA on tällainen 2-in-1-kannettava, jossa näyttö kääntyy ympäri, jolloin laitetta voi käyttää tablettina.

Laitteen tekniset ominaisuudet eivät ole aivan huippuluokkaa, mutta sitä ei ole hintakaan. TP401CA tarjoaa hyvän suorituskyvyn tavalliseen tietokonetyöskentelyyn, kuten tekstinkäsittelyyn ja netissä liikkumiseen. Muisti sen paremmin kuin grafiikkatehotkaan eivät riitä uusimpien pelien pelaamiseen tai suuritarkkuuksisten videoiden editoimiseen.

Asuksen hybridikannettavassa on kestävä alumiinirunko, ja laite on niin kevyt, että sitä on helppo kuljettaa mukana laukussa. Joskus kannettavien virtalähde on suuri mötikkä, mutta TP401CA:ssa se on pieni ja kevyt. Asuksen kannettava on joka suhteessa sopiva matkakumppani.

Näytössä on erinomainen full hd -kuva. Kun näytön kääntää näppäimistön taakse, muuttuu laite tabletiksi, tosin hieman painavaksi ja kömpelöksi sellaiseksi. Toiminto on kuitenkin kätevä, jos on tarvetta piirtää tai kirjoittaa näytöllä.

Ainoa asia, jossa VivoBook Flip TP401CA erottuu kunnolla edukseen, on tallennustila. Kannettavassa on erittäin nopea ssd-asema, jonka ansiosta esimerkiksi Windowsin käynnistyminen tapahtuu suorastaan hämmästyttävän nopeasti.

Kaiken kaikkiaan Asuksen VivoBook Flip on tietokone, joka antaa vastinetta rahalle. VivoBook on varteenotettava vaihtoehto, jos etsii tietokonetta päivittäiseen käyttöön myös tien päälle.

 

+ Riittävästi suorituskykyä peruskäyttöön
+ Kestävä ja kevyt
+ Tehokas ssd
– Tablettina kömpelö

Lisätietoja Asus VivoBook Flip TP401CA -hybridikannettavasta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Asus VivoBook Flip on hyvä vaihtoehto, jos haluaa ohuen ja kohtuuhintaisen hybridikannettavan.

Ominaisuudet

Merkki
ASUS
Tyyppi
Hybridikannettava
Suoritin
Intel Core M3-7Y30, 1 GHz
Näytönohjain
Intel HD Graphics 615
Muisti
4 Gt
Tallennustila
128 Gt SSD
Näytön koko
14"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Verkko
802.11ac
Mitat
32,8 x 22,6 x 1,5 cm
Paino
1,5 kg
Kosketusnäyttö
On
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
2001,9 (Passmark Performance Test)