HP Elite Slice

Hillityn tyylikäs pöytäkone työkäyttöön.

tekijä #Tietokone #Hewlett Packard (HP)
8.6

HP:n minikokoinen Elite Slice on hillityn tyylikkään näköinen pöytätietokone. Laite vie vain vähän tilaa ja on lähes äänetön, joten se ei herätä huomiota ja on helppo sijoittaa.

Vaatimattomasta koostaan huolimatta Elite Slice on varustettu hyvillä liitännöillä. Siitä löytyy muun muassa kuulokeliitäntä, kaksi usb 3.1 type c -liitäntää, hdmi-ulostulo ja verkkoportti. Laite tukee langatonta lähiverkkoa ja sen kanssa voi käyttää langatonta hiirtä ja näppäimistöä, joten ulkoasua eivät pilaa pöydällä sekaisin kulkevat johdot.

Elite Slice on modulaarinen minitietokone, jota voi muuntaa johdottomien laajennusmoduulien, kuten esimerkiksi kaiuttimien, lisälevytilan tai dvd-aseman avulla. Laajennusmoduulit napsautetaan kiinni tietokoneen pohjaan lego-palikoiden tavoin. Ne korottavat hieman tietokonetta, mutta eivät pilaa upeaa muotoilua. Idea on erinomainen, ja laajennusmoduulit on helppo kiinnittää ja irrottaa. Moduuleista esimerkiksi optinen asema maksaa 99 euroa, ja Audio-moduulin hinta on samoin 99 euroa.

Elite Slice -kokoonpanojen hinnat alkavat 629 eurosta ja kokoustiloihin tarkoitettujen Elite Slice for Meeting Rooms -kokoonpanojen hinnat alkavat 849 eurosta.

Testattavana olleen Elite Slicen sisältä löytyy Intel Core i5-6500T -suoritin, Intel HD Graphics 530 -näytönohjain, 8 gigatavua muistia ja 256 gigatavun ssd-asema. Tällä kokoonpanolla laite toimii nopeasti ja vakaasti, mutta sitä ei kannata ajatella muuhun kuin toimistokäyttöön.

Laitteen hinnalla voisi olettaa saavansa nopeamman suorittimen ja terävämmät grafiikat. Se vaatisi tietokoneelta kuitenkin suurempaa kokoa, jolloin laitteen hillitty tyyli kärsisi. Ylimääräistä joutuukin maksaman juuri Elite Slicen upeasta muotoilusta.

 

+ Upea design
+ Vie vähän tilaa
+ Äänetön
– Kallis

Lue lisää HP Elite Slice -pöytäkoneesta.

Arvio

Kallis mutta tyylikäs työtietokone, joka ei hyvällä tavalla herätä liikaa huomiota kirjoituspöydällä.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Pöytätietokone
Suoritin
Intel Core i5-6500T 4x 2,5 GHz
Näytönohjain
Intel HD Graphics 530
Muisti
8 Gt
Tallennustila
256 Gt SSD
Usb-portit
2 x USB 3.1 Type C, 2 x USB 3.1 Type A
Liitännät
Displayport, HDMI
Mitat
16,5 x 3,5 x 16,5 cm (ilman moduuleita)
Paino
1,1 kg
Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
2778,4 Passmark-testissä