Et lille logo ved tastaturet viser, at pc'ens højtalere er skabt i samarbejde med B&O, men lydkvaliteten er nu ikke noget særligt.

HP Pavilion Plus 14-eh0036no

HP on panostanut oikeisiin kohtiin, ja tuloksena on erittäin kevyt ja nopea tietokone, joka toimii hyvin toimistokäytössä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Hewlett Packard (HP)
9.0

Pavilion Plus on HP:n pieni toimistotietokone. Se kulkee helposti mukana laukussa, koska se on niin kevyt, että sitä tuskin huomaa. Silti siinä on riittävästi tehoa useimpien ohjelmien suorittamiseen ilman ongelmia. Ainoastaan näytönohjaimessa on toivomisen varaa, joten se ei sovellu vaativimpiin tietokonepeleihin. Se on kaiken kaikkiaan hyvä tietokone, mutta kahdessa kohdassa se on todella erinomainen: ensinnäkin SSD-levy, johon tiedostot tallennetaan, on erittäin nopea. Mittasimme lukunopeudeksi 6,4 gigatavua sekunnissa, mikä tarkoittaa, että sekä Windows että sovellukset latautuvat minimaalisella viiveellä. Itse asiassa levy on yksi nopeimpia koskaan testaamistamme.

Toinen suuri plussa on 14-tuumainen näyttö, joka loistaa korkealla 2880 x 1800 pikselin resoluutiollaan. Näyttötekniikka on OLED, joka tunnetaanmyös parhaista puhelimien näytöistä, ja kuva on kaunis ja terävä. Katsoimme televisiosarjan jakson suoratoistopalvelusta, ja valkoiset lopputekstit olivat melkein silmiinpistävät täysin mustaa taustaa vasten. Ruutuformaatti on 16:10, joten televisiosta tutussa 16:9-formaatissa olevat televisiosarjat eivät täytä kuvaruutua kokonaan. Tietokoneen 16:10-kuvasuhde sopii paremmin esimerkiksi toimistotyöskentelyyn tai verkkosivustoille, joissa voit hyödyntää näytön tarjoamaa lisäkorkeutta.

Näppäimistö ei aivan yllä muun tietokoneen laadukkuuten tasolle. Tämä johtuu siitä, että Pavilion Plus on niin ohut, että näppäimet eivät voi olla paljoakaan koholla. Siksi niitä ei voi myöskään painaa kovin paljoa, eikä aina voi olla varma, onko näppäin tosiaan painunut kokonaan alas. Näppäimistön edessä on nopeasti toimiva kosketuslevy, ja sen vieressä on yhtä rivakka sormenjälkilukija. Kannettavan koneen sivuilla on mukava valikoima liitäntöjä: microSD-kortinlukija, neljä USB-porttia ja HDMI-portti, jolla voit liittää ulkoisen näytön tietokoneeseen.


+ Hieno näyttö

+ Maailmanluokan SSD-levy

– Näppäimistö ei yllä muun tietokoneen tasolle

Conclusion

HP on panostanut oikeisiin kohtiin, ja tuloksena on erittäin kevyt ja nopea tietokone, joka toimii hyvin toimistokäytössä.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Laptop
Suoritin
Intel Core i7-12700H
Näytönohjain
Intel Iris Xᵉ
Muisti
16 GB
Tallennustila
512 GB PCIe Gen3 NVMee TLC M.2 SSD
Näytön koko
14"
Näytön tarkkuus
2880 x 1800 pixels
Usb-portit
2 x USB-A, 2 x USB-C
Liitännät
HDMI
Mitat
31,4 x 22,4 x 1,8 cm
Paino
1,4 kg
Käyttöjärjestelmä
Windows 11 Home
CPU Mark
22739
2D Mark
431
3D Mark
3037
Memory Mark
2850
Disk Mark
39348
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
4588