HP Probook 635 Aero G7

HP ProBook Aero G7:n suorituskyky ei täysin vastaa hintaa, mutta tietokone on kyllä ohut, tyylikäs ja hiljainen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Hewlett Packard (HP)
7.8

 

HP ProBook 635 Aero G7 on ohut kannettava tietokone, jossa riittää tehoa tavalliseen toimistokäyttöön. Alle kilon painoinen Aero G7 on kirjaimellisesti kannettava tietokone. Sen painoa laukussa ei huomaa käytännössä ollenkaan.

Näytönohjaimissa ei ole tehoa vaativien pelien pelaamiseen, mutta prosessori on hyvää keskitasoa. Windowsin käyttö on nopeaa ja kitkatonta. Tietokone pärjäsi hyvin kaikissa suorituskykymittauksissamme, mutta rajun hintalapun nähtyämme olisimme odottaneet vähän enemmän. Olemme aiemmin testanneet nopeampia tietokoneita, jotka ovat olleet huomattavasti edullisempia.

Kirjautuminen onnistuu muutamassa sekunnissa, kun käytät kosketuslevyn vieressä olevaa nelikulmaista sormenjälkitunnistinta. Kone tunnistaa sormenjälkesi salamannopeasti, eikä sinun tarvitse syöttää salasanaa Windowsiin kirjautumista varten.

HP:llä on hieman ärsyttävä tapa sijoittaa virtapainike oikeaan yläkulmaan näppäinten väliin. Olemme monta kertaa osuneet virtapainikkeeseen vahingossa Delete-näppäimen sijasta. Erillisiä medianäppäimiä ei ole, sillä toiminnot on yhdistetty ylärivin F-näppäimiin.

Näppäimistöllä ei ole kovin helppo kirjoittaa pitkää aikaa kerrallaan. Näppäimet painuvat vain hieman alaspäin, eikä kirjoitustuntuma siksi ole kovin hyvä. Näppäimissä on kuitenkin hyvä taustavalo, ja kirjaimet ja muut merkit ovat selkeitä ja helppolukuisia.

Näyttö ei ole kosketusnäyttö, joten sitä ei ole edes tarpeen taittaa kokonaan taakse. Tietokoneen voi kuitenkin avata 180 astetta eli pöydälle litteäksi. Näytön kuvanlaatu on erinomainen, mutta kirkkaus voisi olla parempi, sillä käyttö ulkona auringonpaisteessa oli mielestämme hieman ongelmallista.


+ Pieni ja kevyt

+ Nopea sormenjälkitunnistus

– Ei niin tehokas kuin hinta antaa ymmärtää

Conclusion

HP ProBook Aero G7:n suorituskyky ei täysin vastaa hintaa, mutta tietokone on kyllä ohut, tyylikäs ja hiljainen.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Kannettava tietokone
Suoritin
AMD Ryzen 5 Pro 4650U
Näytönohjain
AMD Radeon Graphics
Muisti
16 Gt
Tallennustila
250 Gt
Näytön koko
13,3"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
2 x USB 3.2 Gen 1, 1 x USB C 3.2 Gen 1 PD
Liitännät
HDMI, kuulokeliitäntä
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
30,8 x 20,5 x 1,8 cm
Paino
0,99 kg
Kosketusnäyttö
Ei
CPU Mark
13668
2D Mark
539
3D Mark
1276
Memory Mark
2022
Disk Mark
10510
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
3529