Skærmen kan vippes helt om bag tastaturet ved hjælp af de to solide hængsler.

HP Spectre x360 2-in-1 Laptop 14-ef2038no

Spectre x360 on pieni ja kevyt tietokone, joka muuttuu nopeasti tabletiksi taittamalla näytön kokonaan taakse.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Hewlett Packard (HP)
8.6

HP:n Spectre x360 on helppo ottaa mukaan, sillä se on erittäin kevyt ja ohut 2-in-1-kannettava tietokone.

Parasta Spectre x360:ssä on näyttö: Siinä on upea, kontrastikas kuva, ja se on suhteellisen suurikokoinen, joten se sopii verkkosivujen katseluun ja toimistotyöhön. Pinta on kosketusnäyttö, mutta jos et halua käyttää toimintoa, voit käyttää myös tietokoneen suurta kosketuslevyä.

Kun taitat näytön kokonaan taakse, näppäimistö kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja voit käyttää kannettavaa tietokonetta suurena tablettina. Se toimii sellaisena hyvin, ja kun tietokoneesi on tablettitilassa, voit tehdä muistiinpanoja näytölle mukana tulevalla kynällä.

Kotelon sisällä on tietokoneen vahvin kortti, erittäin nopea SSD-levy, joka nopeuttaa Windowsin käynnistymistä. Myös prosessori on hyvä, kun sen sijaan muut komponentit ovat melko keskintasoa. 3D-pelejä tällä tietokoneella ei kannata pelata. Jopa testiohjelmaa suorittaessamme huomasimme, että koneen suorituskyky oli liian heikko vaativimpaan 3D-grafiikkalaskentaan.

Spectre x360:n takakulmat ovat viistot, jolloin toiselle sivulle on jäänyt tilaa USB-C-portille lataamista varten. Toisessa viistossa kulmassa vasemmalla puolella on kuulokeliitäntä. Kuulokkeiden kaapeli osoittaa kuitenkin poispäin sinusta, joten kuulokeliitäntään tulee hankala mutka liitettynä ja kuulokkeita käytettäessä.

B&O-logo on näkyvässä kohdassa tietokoneessa. Kaiuttimet on valmistettu yhteistyössä Bang & Olufsenin kanssa, minkä pitäisi taata hyvä äänenlaatu, mutta tässä tapauksessa näin ei kuitenkaan ole. Tietokoneen koon vuoksi kaiuttimen ääni tulee pohjan kautta. Jos istut kannettava tietokone sylissäsi ja kuuntelet rokkia, se kuulostaa siltä, kuin laulajalla olisi rätti suussaan.

Voit kirjautua Windowsiin ilman salasanaa joko kasvojentunnistuksen tai sormenjälkilukijan avulla. Pidimme parempana ensimmäistä ratkaisua, sillä se tunnisti luettavat kasvot nopeasti ja ilman virheitä myös heikosti valaistussa tilassa.


+ Hyvä kosketusnäyttö

+ Nopea SSD

– Heikko äänenlaatu

Conclusion

Spectre x360 on pieni ja kevyt tietokone, joka muuttuu nopeasti tabletiksi taittamalla näytön kokonaan taakse.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Suoritin
Intel Core i7-1355U
Näytönohjain
Intel Iris Xe Graphics
Muisti
16 Gt
Tallennustila
1 Tt SSD
Näytön koko
13,5"
Näytön tarkkuus
1920 x 1200 pixels
Usb-portit
2 x USB-C, 1 x USB-A
Liitännät
3,5 mm
Verkko
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
Mitat
29,8 x 22 x 1,7 cm
Paino
1,36 kg
Käyttöjärjestelmä
Windows 11
CPU Mark
14182
2D Mark
395
3D Mark
2478
Memory Mark
2487
Disk Mark
30445
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
3651