Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05 81X1

Hyvillä ominaisuuksilla varustettu hybridikannettava.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Lenovo
8.0

Jos meiltä kysyttäisiin, ”minkä kannettavan hankkisin?”, ja meidän pitäisi suositella tietokonetta ilman selventäviä jatkokysymyksiä kysyjän tarpeista, niin suosittelisimme Lenovon IdeaPad Flex 5 -kannettavan kaltaista laitetta.

Lenovo IdeaPad Flex 5 on hyvä kompromissi hinnan, suorituskyvyn ja toimintojen välillä, sillä laite täyttää useimpien käyttäjien tarpeet.

IdeaPadin suorituskyky ei houkuttele pelaamaan pelejä, mutta kannettavan suoritin, muisti ja näytönohjain ovat riittävät useimpien tavallisten tehtävien hoitamiseen, kuten toimisto-ohjelmien ja internetin käyttöön.

Kannettavassa ei ole ärsyttäviä esiasennettuja täyteohjelmia. Sen sijaan käyttäjälle esitellään ensimmäisellä käyttökerralla luettelo ohjelmista, joista voi valita mieleisensä. On kerrankin mukavaa, kun tutustumista uuteen kannettavaan ei tarvitse aloittaa lukuisten turhien ohjelmien poistamisella.

Lenovon kannettavassa on hintaan nähden monia hienoja yksityiskohtia. Esimerkiksi oikeassa reunassa näppäimistön alla on erittäin nopeasti toimiva sormenjälkilukija. Se tuntuu lukevan sormenjäljen jo ennen kuin sormen ehtii asettaa kunnolla lukijaan.

Näppäimistön sivuille on jätetty tilaa erinomaisille kaiuttimille. Niiden toistama ääni nousee kannettavien tietokoneiden keskinkertaisen purkkiäänen yläpuolelle.

Näytössä on kirkas kuva. Näytön voi lisäksi kääntää ympäri, jos haluaa välillä työskennellä tablet-tilassa. Vaikka kyseessä on kosketusnäyttö, eivät lamppujen heijastumat näytöllä ole niin pahoja kuin mitä olemme joskus nähneet.

Webkamera on sijoitettu näytön yläreunaan. Kamera on varustettu suojuksella, jonka voi laittaa linssin päälle silloin, kun kameraa ei käytetä. Suojus on kätevä ominaisuus, koska se estää vakoilun webkameran kautta.

Lenovon Vantage-sovelluksella on helppo päivittää ajureita ja säätää kannettavan tietoturvan tasoa, mutta olisimme pärjänneet hyvin ilman runsaita mainoksia yhtiön omista tuotteista.+ Hyvä hinta-laatusuhde

+ Nopea sormenjälkilukija

+ Suojus webkameralle

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

IdeaPad Flex 5 on hyvälaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa monia käteviä toimintoja kohtuulliseen hintaan.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Tyyppi
Kannettava tietokone
Suoritin
Intel i5-1035G1, 1,0 GHz
Näytönohjain
Intel UHD Graphics
Muisti
8 Gt
Tallennustila
512 Gt ssd
Näytön koko
14"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
2 x usb 3.2, 1 x usb-c 3.2
Liitännät
Hdmi, sd-muistikortinlukija, kuulokeliitäntä
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
32,2 x 21,8 x 2,1 cm
Paino
1,5 kg
Akkukesto
8 t
Kosketusnäyttö
On
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
CPU Mark
8182
2D Mark
287
3D Mark
1447
Memory Mark
2526
Disk Mark
13810
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
2570