Lenovo Yoga 910

Kallis kannettava terävällä näytöllä.

tekijä #Tietokone #Lenovo
9.3

Lenovo Yoga 910 on tyylikkäästi muotoiltu kannettava tietokone, jossa pääpaino on kuvanlaadulla. Veitsenterävä näyttö tuottaa upean 4K-kuvan (3 840 x 2 160 pikseliä), jota on toistaiseksi nähty lähinnä vain televisioissa. Suuren resoluution ansiosta kaikki näytöllä olevat kohteet erottuvat täysin terävinä ja ilman reunojen repeilyä.

Näppäimistöllä on ilo kirjoittaa, ja kosketuslevyn käyttö on miellyttävää ja tehokasta. Lenovon kannettavaa voi käyttää myös tablettina, kun näytön kääntää kokonaan taakse. Se on mukava ominaisuus, vaikka laite onkin liian suuri ja painava tavallisen tabletin korvaajaksi.

Yksi erikoinen asia Yoga 910:ssä jakoi mielipiteitä toimituksessa. Kannettavassa on kosketusnäyttö, ja puolet toimituksen väestä havaitsi heti, että näytön pinnan alla olevat kosketuspisteet, jotka muodostuvat lukuisista pienistä tummista pisteistä, näkyivät selvästi vaaleaa taustaa vasten. Tämä voi pilata muuten niin hyvän kuvan katselukokemuksen. Toinen puoli toimituksesta ei nähnyt pisteitä lainkaan, joten ehkä lukijakaan ei niitä huomaa. Kannettavan näyttöä on kuitenkin hyvä päästä katsomaan ennen mahdollista ostopäätöstä.

Kun kannettavassa on upea näyttö, hyvä näppäimistö ja tablet-toiminto, on vaikea pyytää enempää. Yoga 910:ssä ei olekaan monia puutteita (näkyvien kosketuspisteiden lisäksi), mutta siitä saa sitten luvan maksaa. Laite ei sovi pelikäyttöön tai muihin raskaisiin tehtäviin, joihin muut saman hintaluokan kannettavat tietokoneet yleensä pystyvät. Potentiaalisen ostajan kannattaakin miettiä, ovatko upea näyttö ja tyylikäs muotoilu yksistään korkean hinnan arvoisia.

+ Upea näyttö
+ Hyvä näppäimistö
+ Ohut mutta vankka
– Näkyvät kosketuspisteet

Lisätietoja ja mallit löytyvät Lenovon sivuilta.

Arvio

Kun kannettavassa on upea näyttö, hyvä näppäimistö ja tablet-toiminto, on vaikea pyytää enempää.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Tyyppi
Kannettava
Suoritin
Intel Core i7 7500U 2,7 GHz
Näytönohjain
Intel HD Graphics 620
Muisti
16 Gt
Tallennustila
512 Gt ssd
Näytön koko
13,9"
Näytön tarkkuus
3840 x 2160 px
Mitat
323 × 14,3 × 224,5 mm
Paino
1,38 kg
Kosketusnäyttö
On
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
2663,8 pistettä Passmark-testissä