Rammen om skærmen er tynd, så det har været nødvendigt med en lille forhøjning i toppen for at få plads til det gode webkamera.

Lenovo Yoga Pro 7

Yoga Pro 7 on kannettava, joka tarjoaa älykkäitä ominaisuuksia, pitkän akunkeston ja hintaansa nähden varsin hyvän suorituskyvyn.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Lenovo
8.8

Kun joku kysyy hieman epämääräisesti, että mikä kannettava kannattaisi ostaa, niin Yoga Pro 7 on monissa tapauksissa erinomainen vastaus. Se ei ole ylettömän kallis, ja se selviytyy kaikista tavallisimmista tehtävistä, joita kannettavalta tietokoneelta voi odottaa – ehkä huippuluokan 3D-pelejä lukuun ottamatta.

Yoga Pro 7:n prosessori on Intelin kolmannentoista sukupolven Core i5. Se on Intelin prosessorimalliston keskitasoa. Olimme erittäin tyytyväisiä tietokoneen  suorituskykyyn testissä. Mikään tietokoneessa ei toiminut missään vaiheessa liian hitaasti tai epävakaasti. Mittauksissamme prosessori osoittautui yhtä nopeaksi kuin edellisen sukupolven kallis Core i7 -prosessori. 16 gigatavun RAM-muisti ja tehokas SSD-levy korostavat vaikutelmaa koneesta, joka on nopeampi kuin hintalapusta voisi päätellä.

Erittäin ohueeseen tietokoneeseen ei voida rakentaa erinomaista näppäimistöä. Onkin selvää, että Lenovo on valinnut näppäimistömallin, joka auttaa pitämään linjat hoikkina, ja se tarkoittaa, etteivät näppäimet ole parhaat mahdolliset. Kirjoittaessa on vaikea tuntea, milloin näppäimet on painettu kokonaan alas, ja jouduimme lopulta käyttämään näppäimiä vain etusormilla sen sijaan, että olisimme kirjoittaneet kaikilla kymmenellä sormella. Näppäimet on valaistu alapuolelta, joten niiden merkit on helppo lukea kaikissa valaistusolosuhteissa.

Näppäimistön vieressä on pari erinomaista stereokaiutinta. Ääni on riittävän hyvä YouTube-videoihin ja videopuheluihin, ja sisäänrakennettu mikrofoni on itse asiassa niin hyvä, että videopuhelut onnistuvat ilman kuulokkeita.

Toisella puolella on pieni fyysinen painike, joka kytkee sisäänrakennetun täyden teräväpiirron verkkokameran pois päältä. Kannettavan kamera on keskimääräistä parempi, ja siinä on myös infrapunatunnistin, joten voit kirjautua Windowsiin nopeasti Windows Hellolla vain istumalla kasvoinesi kameran edessä. Tunnistus toimi täydellisesti – myös hieman hämärässä ympäristössä.

Akussa riitti virtaa keskimäärin kahdeksan tunnin työpäivää ­va­rten. Konetta ladataan jommankumman USB-C-portin välityksellä.


+ Hyvä suorituskyky

+ Kirjautuminen kasvojentunnistuksella

– Hutera näppäimistö

Conclusion

Yoga Pro 7 on kannettava, joka tarjoaa älykkäitä ominaisuuksia, pitkän akunkeston ja hintaansa nähden varsin hyvän suorituskyvyn.

Ominaisuudet

Merkki
Lenovo
Suoritin
Intel Core i5-13500H
Näytönohjain
Intel Iris Xe Graphics
Muisti
16 Gt
Tallennustila
512 Gt SSD
Näytön koko
14''
Näytön tarkkuus
2560 x 1600 pixels
Usb-portit
1 x USB-A 3.2 Gen 1, 1 x USB-C 3.2 Gen 2, 1 x USB-C 4
Liitännät
HDMI, 3,5 mm
Verkko
Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1
Mitat
32,6 x 22,7 x 1,56 cm
Paino
1,49 kg
Käyttöjärjestelmä
Windows 11 Home
CPU Mark
22945
2D Mark
394
3D Mark
2483
Memory Mark
2522
Disk Mark
35876
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
4122