MSI Cubi 5 10M-035EU

Minitietokone, jonka voi asentaa myös näytön taakse.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #MSI
8.0

MSI:n Cubi 5 ei ole maailman nopein tietokone, mutta se on pieni ja kätevä, ja sen voi kiinnittää näytön taakse.

MSI:n minitietokone painaa vain vähän reilut puoli kiloa. Laitteen neliömäinen muoto on varsin käytännöllinen, sillä korkeutta laitteella on vain hieman yli viisi senttimetriä ja leveyttäkin vain noin 12 senttimetriä. Edessä ja takana on monipuoliset liitännät, ja kyljissä on tuuletusaukot.

Cubi 5 -koneelle tehtiin tavanomaiset nopeustestit, joissa laite pärjäsi alle keskitason verrattuna saman hintaluokan pöytäkoneisiin. Yhteispisteitä verottaa varsinkin erillisen näytönohjaimen puuttuminen, mutta se ei haittaa muita kuin pelaajia. Cubilla suoritettiin tavallisia perustoimintoja, kuten nettiselausta ja sähköpostin käyttöä, ja laitteella kirjoitettiin myös tämä testi. Laite selvisi kaikesta tyydyttävällä nopeudella, ilman nykimisiä tai häiritseviä viiveitä.

Komponentit on pakattu tiiviisti pieneen koteloon, joten lämpöä kehittyy jonkin verran. Laitteessa on kuitenkin niin hiljainen tuuletin, että korva piti laittaa aivan tietokoneeseen kiinni, ennen kuin vaimea suhina kuului.

Mukana tulee VESA-kiinnitystarvikkeet, joilla Cubi 5 -tietokoneen voi kiinnittää VESA-yhteensopivan näytön taakse. Kokoonpanoon kuuluu myös jatkojohto, jonka pienellä kytkimellä laite on helppo käynnistää ja sammuttaa silloinkin, kun se on asennettu näytön taakse.

Hinta on korkeahko suhteessa laitteen suorituskykyyn. Laitteen hankkija joutuu maksamaan hieman ekstraa käytännöllisestä koosta.

 


+ Käytännöllinen koko

+ Kiinnitystarvikkeet mukana

– Ei kovin tehokas

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaoppaasta.

 

Conclusion

Puolikiloinen, mutta täysiverinen MSI Cubi 5 -tietokone ei pistä silmään salongissakaan.

Ominaisuudet

Merkki
MSI
Tyyppi
Minitietokone
Suoritin
Intel Core i5-10210J, 1,6 GHz
Näytönohjain
Intel UHD Graphics
Muisti
8 Gt
Tallennustila
256 Gt ssd
Verkko
Wi-Fi 5
Mitat
12,4 cm x 12,4 cm x 5,37 cm
Paino
550 g
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Pro
CPU Mark
5574
2D Mark
237
3D Mark
1003
Memory Mark
2120
Disk Mark
5735
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
1964