MSI GF65 Thin 10UE

Erittäin suorituskykyinen kannettava pelaamiseen ja työskentelyyn.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #MSI
9.1

MSI:n tehokkaan GF65 Thin -kannettavan hinta voi tuntua korkealta, mutta rahalla saa myös tehokasta rautaa.

Suoritin on yksi nopeimmista testaamistamme, ja nopea näytönohjain täydentää sitä erinomaisesti. MSI:n kannettavalla voi pelata mitä tahansa peliä ja käyttää kaikkia ohjelmia. Ominaisuuksiin nähden hinta ei enää tunnukaan hassummalta.

Näyttö on lähes samaa luokkaa. Kuva on upea ja kirkas, ja se päivittyy nopeasti. Mattapintainen näyttö ei tottele kosketusta, mutta ei myöskään heijasta pahemmin.

Tietokoneen suorituskykyiset komponentit kehittävät paljon lämpöä, ja ne on pakattu suhteellisen ohueen koteloon, joten käyttäjä joutuu kuuntelemaan melko kovaa tuulettimen melua GF65 Thinin jäähdytyksen aikana. Kannettavan vasemmalla sivulla on jäähdytysaukkoja, ja siellä on myös virtaliitäntä, joten sille puolelle ei jäänyt tilaa usb-liitännälle. Käyttäjän kannalta laitteessa olisi saanut olla hieman enemmän joustonvaraa ulkoisten laitteiden liitännöille.

Näppäimistössä on hyvä punainen taustavalo, mutta näppäimet voisivat olla paremmat. Ne ovat erittäin sileät, ja niitä voidaan painaa vain vähän alaspäin, joten näppäimiin on vaikea saada hyvää tuntumaa kirjoittaessa. Numeronäppäimistöä tai muita erikoisnäppäimiä ei ole, jotka täydentäisivät tavanomaista kirjainten, numeroiden ja toimintonäppäinten valikoimaa.

Akusta riittää virtaa lähes kahdeksan tunnin työpäivää varten, mitä ei voida pitää erityisenä saavutuksena. Toisaalta kannettava on liian raskas kuljetettavaksi päivittäin, ja laite sopiikin parhaiten käytettäväksi kiinteässä paikassa kirjoituspöydällä, jossa pistorasia on rauhoittavan lähellä.

Testaamamme malli on suhteellisen kallis, koska siinä on sekä kehittynyt suoritin että erittäin nopea näytönohjain. Vähemmän vaativa käyttäjä voi tyytyä GF65 Thinin hieman hitaampaan versioon, jonka saa paljon houkuttelevampaan hintaan.


+ Erittäin nopea

+ Hyvä näyttö

– Näppäimistön näppäintuntuma

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaoppaasta.

 

Conclusion

Saat huippunopean kannettavan tietokoneen hintaan, joka on alhaisempi kuin samantasoisilla kilpailijoilla.

Ominaisuudet

Merkki
MSI
Tyyppi
Kannettava tietokone
Suoritin
Intel Core i7-10750H, 2,6 GHz
Näytönohjain
GeForce RTX3060, 6 Gt
Muisti
16 Gt
Tallennustila
1 Tt SSD
Näytön koko
15,6" - 144 Hz
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
2 x USB-C, 2 x USB-A
Liitännät
HDMI, ethernet
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
35,9 x 25,4 x 2,17 cm
Paino
1,86 kg
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
CPU Mark
13156
2D Mark
438
3D Mark
13073
Memory Mark
3352
Disk Mark
16356
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
4366