Musepladen er meget bred og reagerer hurtigt og præcist på dine berøringer.

MSI Prestige 15 A10SC

Hiljaisella jäähdytysratkaisulla ja suorituskykyisillä komponenteilla varustettu tehokannettava.

tekijä #Tietokone #MSI
8.9

MSI:n uusi kannettava ei tavoittele mitään designpalkintoja, vaan tarjoaa hyvää suorituskykyä hyvin rakennetussa kokoonpanossa.

MSI Prestige 15 on huomaamattoman tummanharmaaksi sävytetty, eikä laite säihky näppäinväreissä tai muussa lisäloisteessa. Kikkailujen sijaan saa hyvin taustavalaistun näppäimistön, jonka näppäimissä on suuret ja selkeät merkinnät.

Etureunassa on miellyttävän leveä ja nopeasti totteleva ohjauslevy, jonka vasemmassa yläkulmassa on hienosti toteutettu sormenjälkilukija. Lukijan sijoittelu on erittäin toimiva, sillä kättä ei tarvitse kuljettaa minnekään vaan etusormi on jo oikealla kohdalla, kun pitää kirjautua Windowsiin tai palveluihin.

Kannettavan suorituskyky on keskitason yläpuolella – kuten hinnastakin voi päätellä. Suoritin ja ssd-asema ovat nopeita, ja sen huomaa selvästi Windowsia käyttäessä ja esimerkiksi nettiä selatessa.

Mattapintaisessa näytössä on erittäin hyvä kuva. Näyttötila on hyödynnetty maksimaalisesti, sillä näyttöä ympäröi vain ohut kehys.

Kannettavan pohjassa olevat vahvat kumitassut palvelevat kahta tarkoitusta: ne pitävät laitteen tukevasti paikoillaan ja nostavat sitä hieman pöydän pinnasta, jolloin liikalämpö ohjautuu pois. Pohjassa on nimittäin tuuletusritilä, jonka takana toimii kaksi tuuletinta ja kolme jäähdytyselementtiä.

Lämmön poistumiselle on suhteellisen iso alue, joten tuuletin joutuu harvoin täysille kierroksille. Siksi melutasokin pysyy alhaisena.

Kannettavan sivuilta löytyvät monipuoliset liitännät. Tarjolla on muun muassa kaksi thunderbolt 3 -porttia, joista irtoaa tavallista usb-c-liitäntää vauhdikkaammat siirtonopeudet.

Prestige 15 -kannettavaa kokeiltiin viikon ajan normaalissa peruskäytössä, ja akkukestoksi saatiin keskimäärin kahdeksan tuntia.


+ Nopea

+ Hiljainen

+ Hyvä ohjauslevy sormenjälkilukijalla

Lisätietoja MSI Prestige 15 -kannettavasta on valmistajan sivuilla.

Katso päivän hinta laitteelle hintavertailupalvelusta, kuten Hintaseurannasta.

Arvio

Hyvä akkukesto, tehokkaat komponentit ja monipuolinen liitettävyys tekevät Prestigestä liikkuvan käyttäjän unelmakoneen.

Ominaisuudet

Merkki
MSI
Tyyppi
Kannettava tietokone
Suoritin
Intel Core i7 10710U / 1,1 GHz
Näytönohjain
NVIDIA GeForce GTX 1650
Muisti
16 Gt
Tallennustila
512 Gt SSD - NVM Express (NVMe)
Näytön koko
15,6"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
2 x USB 3.2 Gen 1, 2 x USB-C/Thunderbolt 3
Liitännät
HDMI, microSD-muistikortinlukija, mikrofoni/kuuloke-yhdistelmäliitäntä
Verkko
Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0
Mitat
35,7 x 23,4 x 1,6 cm
Paino
1,6 kg
Akkukesto
8 t
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows Home 10 Home
CPU Mark
11754
2D Mark
778
3D Mark
3244
Memory Mark
2684
Disk Mark
15353
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
5042