MSI Pro 24X 10M

Täysiverinen pöytätietokone yksissä kuorissa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #MSI
8.1

MSI:n uusi näyttötietokone on käytännöllinen valinta, kun haluaa mahdollisimman vähän tilaa vievän täysiverisen tietokoneen.

Näyttötietokone eli all-in-one-pc on kokoonpano, jossa näyttö on yhdysrakenteisena. MSI Pro 24X on nykytyylin mukaan saatu niin kapeisiin kuoriin, että laite näyttää edestä katsottuna pelkältä näytöltä. Ohut näyttö kasvaa vain hieman syvyyttä alaosastaan, jossa komponentit sijaitsevat.

Komponentit on sijoitettu yhtä tiiviisti kuin kannettavassa tietokoneessa, mikä asettaa omat vaatimuksensa tilankäytölle. Esimerkiksi suoritin on Intelin vähävirtaista ja sen ansiosta myös viileämpää mallia. Se ei ole kaikkein vauhdikkain ja vaikuttaa rajoittavasti laitteen suorituskykyyn. Yhdysrakenteinen näytönohjain ei myöskään ole mikään pelien pyörittäjä. Pro 24X 10M on kuitenkin riittävän tehokas laite peruskäyttöön.

Windows käynnistyy nopeasti järjestelmäasemana olevalta ssd:ltä. Testilaitteessa oli lisäksi tiedostoille teratavun kiintolevy.

Ohuesti muotoillussa, vain 6,5 millimetrin paksuisessa näytössä on hyvä kirkas kuva. MSI Pro 24X 10M vaikuttaakin kaikin puolin mainiolta työkalulta, kun tarvitaan pöytäkone, joka ei rohmua tilaa ja näyttää hyvältä.

Vaikka laite on erittäin kompakti, siihen voi kuitenkin tarvittaessa päivittää tallennustilaa. Takapaneelin toisessa kulmassa on luukku, josta pääsee helposti vaihtamaan 2,5-tuumaisen levyaseman, ilman työkaluja.

Liitäntävalikoima on parempi kuin tavallisessa kannettavassa tietokoneessa. MSI:n näyttötietokoneessa on usb-liitännät sekä toisessa kyljessä että takana. Laitteessa on myös hdmi-lähtö lisänäyttöä varten. Ehkä hieman epätyypillisesti tässä näyttötietokoneessa on myös VESA-standardin mukainen kiinnitysmahdollisuus all-in-one-seinätelineeseen.


+ Ohut muotoilu

+ Tallennustilan päivitysmahdollisuus

– Suorituskyky

 

Lisätietoja MSI Pro 24X 10M -mallista on valmistajan sivuilla.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Conclusion

MSI:n näyttötietokone on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu kotiin tai konttoriin.

Ominaisuudet

Merkki
MSI
Tyyppi
All-in-one pc, näyttötietokone
Suoritin
Intel Core i5-10210U 1,6 GHz
Muisti
8 Gt
Tallennustila
256 Gt ssd + 1 Tt hdd
Näytön koko
23,8"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
2 x USB 2.0, 4 x USB 3.1 Gen 1 (joista yksi pikalataava)
Liitännät
Hdmi-lähtö, mikrofoni-/kuuloke-liitäntä
Verkko
Wi-Fi 5, ethernet (2 x gigabit), bluetooth
Mitat
53,8 x 17 x 40 cm
Paino
4,44 kg
Kosketusnäyttö
Ei
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
Muuta
Kaiuttimet, VESA (aio wall mount kit III lisävaruste)