Samsung Galaxy Book Pro 360

Samsung Book Pro 360 on pieni ja kevyt tietokone, jonka voi muuntaa tabletiksi taittamalla näppäimistön näytön taakse.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tietokone #Samsung
8.6

Samsung Galaxy Book Pro 360 on kompakti tietokone, joka muuntuu hetkessä tabletiksi. Tietokone painaa vain vähän yli kilon, joten se on helppo ottaa mukaan laukkuun.

Galaxy Book Pro 360 on myös ohut. Asetimme tietokoneen älypuhelimen viereen, ja tietokone nousi vain pari millimetriä puhelimen yli.

Ohuutensa ansiosta Galaxy Book Pro 360:n käyttö taulutietokoneena on myös houkuttelevaa. Taita vain näyttö näppäimistön taakse ja muuta tietokone saumattomasti tavalliseksi tabletiksi. Tietokoneen kahden osan välissä on erittäin vahvat saranat, ja kokonaisuus tuntuu käytössä vakaalta.

Näppäimistö sammutetaan automaattisesti, kun käännät sen näytön taakse. Siten varmistat, ettet aktivoi näppäimiä, kun näppäimistö on käännettynä taakse. Voit käyttää sormia tai mukana tulevaa kynää tietokoneen ohjaamiseen tablettitilassa. Kynää varten ei kuitenkaan ole koteloa, eikäse ole magneettinen. Sinun pitää itse huolehtia, missä kynä on, kun et käytä sitä.

Galaxy Book Pro 360:n erinomainen suorituskyky takaa, että Windows ja yleisimmät ohjelmat toimivat nopeasti ja sujuvasti. Erittäin nopea SSD-levy vauhdittaa Windowsin käynnistymistä, ja Galaxy Book Pro 360:llä työskentely on yleisesti ottaen nautinto.

Virtapainike on näppäimistön oikeassa yläkulmassa ja sormenjälkitunnistin on tallennettu näppäimeen. Se ei toimi täydellisesti, koska lukijan osuminen oikeaan kulmaan on hankalaa, kun käytät näppäimistön muita painikkeita.

Liitännät rajoittuvat kolmeen USB-C-liitäntään, yhteen SD-kortinlukijaan ja kuulokeliitäntään. Jos sinulla on muita lisävarusteita, joissa on vanha (ja yhä yleisesti käytetty) USB-A-liitäntä, käytä erillistä sovitinta. Toisaalta on kätevää, että voit käyttää tietokoneen lataamiseen USB-C-liitäntöjäkoneen molemmilta puolilta. Voit käyttää pistorasiaa lähinnä sijaitsevaa liitäntää, kun tarvitset latausta. Johto ei silloin ole tielläsi.

Samsung Galaxy Book Pro 360 on tyylikäs ja kevyt tietokone, mutta jos vähän painavampi tietokone ei haittaa, Lenovon ThinkBook 14s Yoga on mielestämme parempi valinta. Voit lukea testejä Testinurkasta verkkosivuiltamme.


+ Toimii hyvin tablettina

+ Huippunopea SSD

– Hankala sormenjälkitunnistin

Conclusion

Galaxy Book Pro 360 on onnistunut pienen ja keveän kannettavan tietokoneen ja kynällä varustetun tabletin yhdistelmä.

Ominaisuudet

Merkki
Samsung
Tyyppi
Kannettava tietokone
Suoritin
Intel Core i5-1135G7, 2,4 GHz
Muisti
8 GB
Tallennustila
256 GB
Näytön koko
13"
Näytön tarkkuus
1920 x 1080 px
Usb-portit
3 x USB-C
Liitännät
MicroSD-kortinlukija, kuulokeliitäntä
Verkko
Wi-Fi 6
Mitat
30,25 x 20,20 x 1,15 cm
Paino
1,06 kg
Kosketusnäyttö
Kyllä
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
CPU Mark
9772
2D Mark
349
3D Mark
3241
Memory Mark
2357
Disk Mark
13660
Benchmark-testi (suurin arvo on paras)
3195