Käytetyimmät toiminnot ovat helposti saatavilla näytön aloitusvalikossa.

Brother DCP-J1100DW

Monitoimitulostin suurilla mustepatruunoilla ja näppärillä toiminnoilla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Brother
8.0

Brotherin uuden toimiston työjuhdan mustesäiliöt ovat niin suuret, että voisi helposti luulla niiden olevan itse täytettävää tyyppiä.

Sitä ne eivät kuitenkaan ole. Kun mustepatruunat tyhjenevät, ne vaihdetaan uusiin. Käyttäjän ei kuitenkaan tarvitse pitkään aikaan huolehtia uusien mustepatruunoiden tilaamisesta. Esimerkiksi ekstrasuuren mustan patruunan kapasiteetti on 57,1 millilitraa, kun taas muiden samanhintaisten tulostimien mustepatruunoiden kapasiteetti on yleensä noin 15-20 millilitraa.

Brotherin mukaan mustan patruunan riittoisuus on jopa 6000 sivua ja kolmen muun patruunan jopa 5000 sivua. Monitoimitulostin ei kuulu kaikkein nopeimpien joukkoon, mutta ei sitä silti odotella tarvitse.

Tulosteet vastaavat laatua, jota tämän hintaluokan konttoritulostimelta voi odottaa. Jälki on erittäin terävää ja yksityiskohtaista. Värintoisto voisi kuitenkin olla parempi. Vaikka kuvien ihonsävyt vastaavat lähes alkuperäistä sävyä, näyttävät kuvien tummemmat alueet hieman haaleilta – mutta kyseessä ei olekaan mikään valokuvatulostin.

Brotherin laite sopii käyttäjälle, jolla on paljon tulostettavaa, ja joka haluaa myös skannata, tulostaa puhelimesta ja ottaa kopioita.

Monet näppärät toiminnot ovat Brotherin tulostimen parasta antia. Ulkoasu harmaine värisävyineen on hieman teollinen, mutta rakenne on kätevä. Laite on helppo avata mustepatruunoiden vaihtamista tai paperin lisäämistä varten. Kolme perustoimintoa näkyvät tulostimen aloitusvalikossa, joten käyttäjä pääsee nopeasti suorittamaan haluamaansa tehtävää.

Näyttö on melko pieni, mutta tekstit sekä kuvakkeet erottuvat siitä hyvin, ja siksi selkeiden valikoiden toiminnoista on vaikea erehtyä.

+ Erittäin suuret mustepatruunat
+ Paljon toimintoja
– Ei kovin nopea

Katso päivän hinta Brother DCP-J1100DW -monitoimitulostimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Hyvä monitoimitulostin toimiston työjuhdaksi, varsinkin jos tulostustarve on hieman keskimääräistä suurempi.

Ominaisuudet

Merkki
Brother
Tyyppi
Monitoimitulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
6000 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
2400 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
Usb, wifi
Verkko
802.11n
Mitat
43,5 x 34,1 x 19,5 cm
Paperilokero
150 arkkia
A4-kuvan tulostus
2 min 48 s
10 x 15 cm kuvan tulostus
1 min 11 s