Printeren er forholdsvis høj, men den optager ikke meget mere skrivebordsareal end et par A4-ark.

Brother DCP-L2530DW

DCP-L2530DW on tulostin, joka tekee mitä käsketään ja tulostaa sivun toisensa jälkeen reippaassa tahdissa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Brother
8.5

Brother DCP-L2530DW on luottettava ja konstailematon tulostin, joka tekee mitä käsketään. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia kuivuneista mustekaseteista tai jatkuvista paperitukoksista. Laite tulostaa mukisematta sivun toisensa jälkeen. Mustavalkoisten sivujen tulostaminen käy nopeasti, ja kannessa on erinomainen A4-skanneri, jolla voi ottaa valokopioita tai skannata tietokoneelle. Skanneri on tietenkin värillinen, mutta kopioita voi ottaa vain mustavalkoisena. Tulostaminen tietokoneelta ja puhelimen Brother-sovelluksesta on helppoa. Vaihtoehtoisesti tulostuksen voi käynnistää suoraan iPhonen tai iPadin sovelluksista Applen Airprintillä.

Laite tulosti testissämme 17 terävää ja tyylikästä mustavalkosivua minuutissa. Jos tulosteiden pitää olla kaksipuolisia, tulostin osaa kääntää paperin automaattisesti ja tulostaa myös toiselle puolelle.

Tulostimen luukkujen, läppien ja tarjottimien avaaminen on helppoa, ja rakenne tuntuu tukevalta. Tulostimen pohjalla on suuri lokero, johon mahtuu 250 A4-arkkia. Pieni näyttö on mustavalkoinen, ja siihen mahtuu vain kaksi riviä tekstiä. Toisaalta enempää ei edes tarvitse, koska  asetukset näkyvät näytöllä hyvin, jos tulostimen asettaa ottamaan esimerkiksi useita kopioita.

Brother DCP-L2530DW on kaikin puolin tulostin, joka ei tee itsestään suurta numeroa. Se ei metelöinyt edes silloin, kun suoritimme nopeustestin ja tulostimme kerralla puolet paperilokeron sisällöstä.


+ Kantta ja tarjottimia helppo käyttää

+ Iso paperilokero

– Pieni mustavalkonäyttö

Conclusion

DCP-L2530DW on tulostin, joka tekee mitä käsketään ja tulostaa sivun toisensa jälkeen reippaassa tahdissa.

Ominaisuudet

Merkki
Brother
Väri/mv
S/H
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
600 DPI
Verkko
Wi-Fi 4
Mitat
41 x 39,8 x 27,2 cm
Mv-sivuja minuutissa
17