På toppen sidder en arkføder, så printeren automatisk kan scanne op til 50 sider.

Brother MFC-J6959DW

Brother MFC-J6959DW on erinomainen laite, jos tarvitset erittäin pitkiä tulosteita esimerkiksi mainosbannereita varten.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Brother
8.4

A3-tulostin Brother MFC-J6959DW on suunniteltu niille, joilla on hieman erikoistuneempia tulostustarpeita. Suurella tulostimella voidaan nimittäin  tulostaa jopa 270 senttimetriä pitkiä bannereita.

MFC-J6959DW:n alkuasennus oli helppoa – ainakin jos ei huomioida sitä, että suuri tulostin piti saada paikalleen pöydälle. Laitteen oma näyttö opastaa koko prosessin ajan, kunnes saat mustekasetit asennettua ja tulostimen käyttövalmiiksi. Banneripaperi asetetaan lokeroon, jossa yleensä on tavallista A4-tulostuspaperia, joten lokero on tyhjennettävä ensin. Paperi pitää rullata käsin paikalleen, mikä ei tunnu tyylikkäältä ratkaisulta, mutta ainakin se toimii.

Kun haluat tulostaa bannerin, valitse pituus Windowsin tulostusvalikosta, niin tulostin leikkaa paperin oikean pituiseksi sisäänrakennetulla paperileikkurilla. 37,5 metrin rulla tavallista mustesuihkutulostuspaperia maksaa noin 16 euroa, ja se riittää enimmäispituudella 13 banneriin.

MFC-J6959DW:n tekstin ja grafiikan tulostuslaatu on hyvä. Bannerien painatus on lähes liiankin yksityiskohtaista, koska tässä tapauksessa viiriksi tarkoitettua paperia katsellaan yleensä hieman kauempaa. Tulostimme myös A4-kuvia, mutta se ei ole tämän tulostimen vahvuus. Värintoisto ei nimittäin ole kovinkaan hyvä, mikä tarkoittaa sitä, että kuvista puuttuu yleensä syvyyttä.

Voit käyttää tulostinta suoraan erinomaisella värinäytöllä, jos haluat ohjata tulostinta ilman Windows-käyttöjärjestelmää esimerkiksi, kun haluat tehdä erän valokopioita. Näyttöä ja painikkeita voi kallistaa hieman ulospäin, joten tulostinta voi käyttää myös pikaisesti seisaaltaan.

Kun paperilokerossa ei ole bannerirullaa, sinne mahtuu jopa 500 arkkia A4-paperia. Se vastaa tavallista tulostuspaperipakkausta, joten voit asettaa koko pakkauksen kerralla lokeroon. Brother-tulostimessa on myös lisälokero, johon mahtuu edellisten lisäksi 250 arkkia A3-paperia.


+ Bannereiden tulostus

+ Suuret paperilokerot

– Ei kovin hyvä valokuviin

Conclusion

Brother MFC-J6959DW on erinomainen laite, jos tarvitset erittäin pitkiä tulosteita esimerkiksi mainosbannereita varten.

Ominaisuudet

Merkki
Brother
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A3
Tulostimen tarkkuus
1200 x 4800 DPI
Skannerin tarkkuus
1200 x 2400 DPI
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
USB
Verkko
Wi-Fi
Mitat
57,6 x 47,7 x 44,5 cm
Paperilokero
500 + 250
Mv-sivuja minuutissa
25