Brother P-touch Cube

Brother P-touch Cube

Tulosta tarroja ja lahjanauhoja.

tekijä Markus Dahlberg #Tulostin #Brother
8.2

Brother tunnetaan kenties parhaiten monitoimitulostimistaan, mutta yhtiö valmistaa myös muita laitteita.

P-touch Cube on pieni, kannettava tarratulostin. Laite toimii paristoilla, ja sitä hallitaan iOS- ja Android-laitteille saatavalla ilmaisella Brother Design & Print -sovelluksella.

Tarratulostin on helppo yhdistää älypuhelimeen bluetoothin avulla. Tulostin sammuu kuitenkin muutaman minuutin kuluttua, jonka jälkeen laitteet pitää yhdistää toisiinsa uudestaan. Se vie vain hetken, mutta tekee useamman tarran tulostamisesta hieman hankalaa. Sovelluksessa on valittavissa erilaisia fontteja ja fonttikokoja sekä yli tuhat symbolia, jotka saa tulostettua tarroihin.

Tarrassa voi olla tekstin lisäksi enintään kolme symbolia. Tarrat voi suunnitella sovelluksen avulla mielensä mukaisiksi, mutta sovellus sisältää myös valmiita tarroja.

Aluksi oli hieman vaikea keksiä, miten sovellus toimii, sillä mukana ei tule käyttöopastusta. Testaaja onnistui kuitenkin yrityksen ja erehdyksen kautta tulostamaan ensimmäisen tarran. Kätevää on se, että laitteella voi tulostaa tekstejä myös tekstiilinauhalle, jolla lahjapaketeista saa persoonallisia.

Neljä metriä tekstiilinauhaa maksaa vähän yli 12 euroa, joten mitään ihan halpaa lystiä se ei ole. Lopputulos näyttää kuitenkin hyvältä. Metrin pituisen lahjanauhan tulostamiseen menee kaksi minuuttia.

P-touch Cube -tarratulostimessa on paljon hyviä puolia. Se on huokea, ja sillä saa tehtyä monenlaisia, ammattitasoisia tarroja ja nauhoja. Tulostin on pieni, helppokäyttöinen ja hiljainen. Jos tulostinta käyttää usein, kannattaa ostaa virtasovitin.

+ Tulostaa upeita tarroja
+ Tulostaa myös tekstiilinauhalle
– Alkuun pääseminen hankalaa

Lisätietoja Brother P-touch Cube -tarratulostimesta saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Hyvä ja hauska tulostin tarrojen tulostamiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Brother
Tyyppi
Tarratulostin
Väri/mv
Mustavalko
Mitat
115 x 61 x 115 mm (l x s x k)