Den store skærm gør det nemt at betjene printeren.

Canon I-Sensys Mf455dw

Canonin lasertulostinta on helppo käyttää suuren värinäytön ansiosta.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Canon
8.1

I-Sensys Mf455dw on Canonin versio vakavasti otettavasta mustavalkolasertulostimesta. Sillä voi tulostamisen lisäksi skannata ja kopioida, ja se sopii kotitoimistoon tai jopa pienen yrityksen tarpeisiin. Laitteessa on suuri paperilokero A4-arkeille ja tilava taso tulostetuille sivuille, joten tarvittaessa sivuja voi tulostaa paljonkin.

I-Sensys Mf455dw tulostaa sekä tekstit että grafiikat hyvälaatuisina. Kirjainten reunat olivat testitulosteissamme täysin teräviä jopa elektronisen mikroskoopin tuottamassa suurennoksessa.

Kopiointia, skannausta ja muita yleisimpiä toimintoja on helppo hallita tulostimen yläreunassa olevan suuren ja hyvännäköisen värinäytön avulla. Lisäksi näyttö helpottaa tulostimen liittämistä verkkoon, kun laitteen asetukset täytyy määrittää ennen ensimmäistä tulostuskertaa.

Kun tulostimme tietokoneelta, laitteen heräämiseen saattoi kulua jopa 15–20 sekuntia, ja vasta sitten se alkoi tulostaa. Se tuntuu pitkältä ajalta, jos tulosteita tarvitaan nopeasti. Mutta kunhan tulostin käynnistyy, se sylkee mustavalkotulosteita ulos nopeassa tahdissa. Ensimmäisen tulosteen tulostamisen jälkeen laitteen tulostushyllylle ilmestyi noin 34 sivua minuutissa. Tulostin ei vie kovin paljon tilaa työpöydältä, mutta paperilokero, syöttölaite, skanneri ja tulostusalusta tekevät siitä varsin korkean. Tätä tulostinta ei voi sijoittaa kirjahyllyyn, sillä kun kannen avaa skannaamista tai valokopioiden ottamista varten, laite kasvaa lähes metrin korkuiseksi.

Testijakson aikana tulostimme kertaalleen koko paperilokeron sisällön eli noin 250 arkkia. Matkan varrella sattui yksi paperitukos, mutta tulostin oli melko helppo avata paperin poistamiseksi, ja tulostus saattoi taas jatkua.


+ Suuri ja tyylikäs näyttö

+ Tilava paperilokero

– Ensimmäisen sivun odotusaika

Conclusion

Canonin lasertulostinta on helppo käyttää suuren värinäytön ansiosta.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Tulostin
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
1200 x 1200 DPI
Skannerin tarkkuus
600 x 600 DPI
Liitäntä
USB 2.0
Verkko
Wi-Fi 4
Mitat
45,3 x 46,4 x 39,2 cm
Paperilokero
250/
Mv-sivuja minuutissa
34