Canon Pixma G4510

Riittoisilla mustesäiliöillä varustettu monitoimitulostin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Canon
7.6

Canon Pixma G4510 -tulostimesta huomaa heti, että siinä on suuret mustesäiliöt. Läpinäkyvät mustesäiliöt ovat laitteen etupaneelissa – musta vasemmassa reunassa ja syaani, magenta sekä keltainen etureunan oikeassa laidassa.

Säiliöt pitää täyttää tulostimen käyttöönoton yhteydessä. Tehtävä on helppo, ja testissä se onnistui läikyttämättä tippaakaan mustetta.

Täydestä mustasta säiliöstä riittää mustetta jopa 6 000 sivuun. Täyttöpullojen mustemäärä mahtuu kokonaan säiliöihin. Tulostin tuo avattuna ja musteletkuineen hieman mieleen kemian harjoitustehtävän.

Tulostimelta kestää viitisen minuuttia pumpata muste säiliöistä tulostinpäihin meneviin letkuihin, minkä jälkeen laite on valmis ensimmäistä käyttökertaa varten. Hallinta ja tulostaminen sujuu helposti Canonin loistavien sovellusten ja ohjelmien avulla.

Tulosteet ovat erinomaisia. Mitään halvempia tulostimia joskus vaivaavia häiritseviä raitoja ei esiinny, ja testiarkki tulostui terävänä ja kauniina. Värit ovat aavistuksen verran turhan voimakkaat, ja se näkyy myös tummilla alueilla yksityiskohtien hämärtymisenä. Mutta vain äärimmäisen nirsoileva tulostaja pettyy lopputulokseen, sillä kirkkaat kuvat ovat upeita ja värikkäitä.


+ Uudelleentäytettävät mustesäiliöt

+ Hyvä terävyys

– Hieman liian voimakkaat värit


Katso päivän hinta Canon Pixma G4510 -monitoimitulostimelle hintavertailupalvelusta, kuten esimerkiksi Hintaoppaasta.

Conclusion

Erinomainen mustesuihkutulostin, joka tekee moitteettomia valokuvatulosteita ja joka on kaiken lisäksi edullinen käyttää.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Mustesuihkutulostin mustesäiliöillä
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 600 dpi
Mustepatruunoiden määrä
2 patruunaa (musta ja väri) + 4 säiliötä
Värisivuja minuutissa
5
Mv-sivuja minuutissa
8,8