MG7750

Canon Pixma MG7750

Laatutulosteita verkkaiseen tahtiin

tekijä #Tulostin #Canon
7.9

Canon Pixma MG7750 -monitoimilaitteella saa hienoja tulosteita edulliseen hintaan. Monitoimija maksaa 179 euroa ja tekee laadukasta jälkeä sekä teksti- että kuvatulosteissa. Tekstitulosteiden jälki on niin terävää, että pitää melkein käyttää suurennuslasia nähdäkseen pientä pehmeyttä kirjainten reunoilla. Myös grafiikat näyttävät upean värikkäiltä ja yksityiskohtaisilta ja pääsevät parhaiten oikeuksiinsa käytettäessä Canonin omaa valokuvapaperia.

Pixma MG7750:n nopeus on sen sijaan pieni pettymys. Laite lähtee verkkaisesti liikkeelle, ja tulostuskomennon antamisesta ensimmäisen sivun ilmestymiseen menee melkoinen tovi. Hidas vauhti jatkuu myös graafisissa tulosteissa. Tulostimen vauhti kasvaa kuitenkin huomattavasti ensimmäisen puhtaan tekstisivun jälkeen riippumatta siitä, tulostetaanko puhelimesta, tabletilta vai pc:ltä. Kaikki laitteet on helppo liittää tulostimeen joko johdolla tai langattomasti.

Myös kopiointi ja skannaus onnistuvat helposti, vaikka kosketusnäyttö ei aina reagoikaan tarkasti painallukseen. Varsinkin skannaus sujuu nopeasti, ja Pixma MG7750 tunnistaa dokumentin koon, jolloin skannattuun kuvaan ei jää suurta valkoista piirtoaluetta, kun skannataan esimerkiksi pientä kuvaa. Näin kuvaa ei tarvitse erikseen rajata jälkikäteen. Laatu ei kuitenkaan kulje aivan käsi kädessä käytettävyyden kanssa, sillä varsinkin skannatut kuvat jäävät usein hieman rakeisiksi.

Arvio

Pixma MG7750 sopii nopeiden ja terävien tekstitulosteiden ansiosta parhaiten toimistokäyttöön. Graafiset tulosteet syntyvät hitaahkosti, mutta ovat upeita. Kuvien skannausjälki voisi olla parempi.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Monitoimimustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
9600x2400 dpi
Skannerin tarkkuus
2400x4800 dpi
Mustepatruunoiden määrä
6
Kasetin kapasiteetti
n. 300 sivua
Liitäntä
USB 2.0, muistikortinlukija
Verkko
Lan, wlan 802.11 b/g/n
Mitat
43,5 x 37 x 14,8 cm
Paperilokero
125
A4-kuvan tulostus
40 s
10 x 15 cm kuvan tulostus
30 s
Värisivuja minuutissa
1,5
Mv-sivuja minuutissa
11,1