Canon Pixma PRO-100S

Vaativan käyttäjän värikylläinen valokuvatulostin, jolla voi tulostaa A3-kokoon asti.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Canon
8.2

Canon Pixma PRO-100S on vaativalle käyttäjälle suunnattu valokuvatulostin. Sillä saa kuvia aina A3-kokoon asti, eli voidaan jo puhua pienistä julisteista. Tulosteet ovat teräviä ja värit suorastaan heräävät eloon.

Siihen pitää kuitenkin varautua, että tulosteen värit eivät täysin vastaa alkuperäistä kuvaa, esimerkiksi ihon sävyissä on lievää punaisuutta. Se tekee kuvasta eloisan, mutta on myös vaikeampi ennakoida, millainen lopputuloksena syntyvä kuva on. Photoshop-käyttäjää ilahduttaa mahdollisuus valita väriprofiili, jolla voi varmistaa näytön ja tulosteen värien yhtäläisyyden.

Pixma PRO-100S:llä voi tulostaa myös suoraan cd-, dvd- ja blu-ray-levyille. Tulostettava levy laitetaan omaan muoviseen pitimeensä, joka työnnetään tulostimeen.

Laitteessa on kahdeksan mustepatruunaa. Ne ovat samankokoisia kuin Canonin huokeammissa malleissa, joten A3-kokoon innostuvan tulostajan on hyvä asennoitua melko pikaiseen mustetäydennykseen.

Värikylläisyyttä on testaajan makuun jopa hiukan liikaa. Värit ovat kuitenkin yleisesti syvät ja kontrasti erinomainen. Kotitulostaja, joka tulostaa laitteellaan myös valokuvia, ei varmasti tule pettymään tämän Pixman tulostusjälkeen.

Testisivujen tulostamisen jälkeen Pixma PRO-100S:n hinta yllätti myönteisesti, sillä tulostuslaadun perusteella laitteen hinnan voisi arvioida paljon korkeammaksi. Nyt hinta on samalla tasolla Canonin pienten monitoimilaitteiden kanssa.


+ Laadukas tulostusjälki

+ Tulostus myös optisille levyille

– Väreistä voi tulla liian voimakkaat


Katso päivän hinta Canon Pixma PRO-100S -valokuvatulostimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Upeaa ja jopa turhankin intensiivistä jälkeä tekevä valokuvatulostin, jolla harrastaja ja ammattilainen saa haluamiaan kuvia.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Mustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A3
Tulostimen tarkkuus
4800 x 2400 dpi
Mustepatruunoiden määrä
8
Mitat
68,9 x 38,5 x 21,5 cm
Värisivuja minuutissa
6 s./min
Mv-sivuja minuutissa
7 s./min