Canon Pixma TS6150

Laadukas ja kompakti monitoimilaite erilaisiin tulostustehtäviin.

tekijä Christian Slot #Tulostin #Canon
7.0

Canonin Pixma TS6050 -malli sai kehuja KotiMikron viimevuotisessa vertailussa, eikä seuraaja TS6150 petä myöskään odotuksia. Tulostin valmistaa teksti- ja väritulosteet varsin hyvällä laadulla ja laitteen käyttäminen onnistuu vaivattomasti sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Kompakti monitoimilaite on helppo sijoittaa hieman ahtaampaankin kotikonttoriin. Pienestä koosta huolimatta laitteen varustelu on kattava.

Tulostimen asennusvaiheet ovat Canonille tyypilliseen tapaan selkeät. Nelituumaisella kosketusnäytöllä esitettävä ohjattu toiminto opastaa tarvittavat toimet aina mustepatruunoiden asentamisesta alkaen. Yhteys langattomaan verkkoon on valmis muutamassa minuutissa. Wlan-yhteyden lisäksi laite tukee wi-fi direct -tekniikkaa, jonka avulla voi luoda suoran langattoman yhteyden tulostimen ja mobiililaitteen välillä.

Monitoimilaitteen toimintoja on helppo hallita kosketusnäytön selkeiden valikoiden avulla. Erityiskiitoksen ansaitsee tulostimen melutaso, joka on hintaluokkansa kilpailijoihin verrattuna kiitettävän hiljainen.

Tulostuslaadultaan Canon sijoittuu hieman keskitason yläpuolelle. Kuvatulosteiden yksityiskohdat ovat teräviä, mustat alueet toistuvat tummempina kuin monilla kilpailijoilla, eikä kuvissa ei ole värillisiä viiruja. Pieniä puutteita löytyy sen sijaan värikylläisyydestä. Kuvien väritoisto saisi olla kauttaaltaan hieman voimakkaampaa ja värit kirkkaampia.

Tekstitulosteet ovat kaikilta osin laadukkaita. Kymmenen tekstisivun tulostamiseen kuluu 2,5 minuuttia, mikä on hyvä tulos. Värigrafiikan kohdalla kymmenen sivun tulostusaika venyy noin kuuteen minuuttiin.

 

+ Hyvät tulosteet
+ Helppo käyttöönotto
– Pieniä puutteita väritoistossa

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Canon TS6150 on monipuolinen ja tasokas yleiskone kotikonttorin tarpeisiin. Kuvatulosteet kaipaisivat hieman lisää värikylläisyyttä.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Monitoiminen mustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
5
Verkko
802.11n
Mitat
37,2 x 31,5 x 13,9 cm
Paperilokero
100 / 20 arkkia