Canon Pixma TS705

Huokea, viiden mustepatruunan tulostin, jolla saa tehtyä hyvälaatuisia valokuvatulosteita.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Canon
8.4

Asioiden ei aina tarvitse olla monimutkaisia. Tämä pätee myös Canonin pieneen, edulliseen Pixma TS705 -mustesuihkutulostimeen. Laite kuuluu niihin tulostimiin, joita näkee varsinkin isojen ketjujen tarjouskampanjoissa, mutta se ei tee Pixmasta millään tavalla huonoa tulostinta.

Canonin Pixma TS705 -tulostimessa on nimittäin hyvä tasapaino hinnan ja ominaisuuksien välillä. Laitteessa on onnistuttu säästämään oikeissa kohdissa.

Mitään ylimääräisiä ominaisuuksia ei ole ja laitteen näyttökin on mustavalkoinen, mutta näyttää sen, mitä tarvitaan. Näyttö kertoo muun muassa viiden mustesäiliön tilanteen ja ilmoittaa myös, jos paperi on juuttunut tulostinrataan.

Halvatkin mustesuihkut ovat nykyään niin laadukkaita, että valokuvatulosteissa ei juuri huomaa sävyvirheitä tai raidoittumista. Ne eivät myöskään vaivaa nyt testattua Pixmaa, jonka tulostamat valokuvat ovat erittäin hyvälaatuisia.

Vertasimme testiarkin jälkeä paljon kalliimman, raskaan sarjan laitteen tekemään testiarkkiin. TS705 hävisi vain hieman kontrastissa ja värien tarkkuudessa. Tummilla sävyillä oli lievä taipumus sekoittua, jolloin yksityiskohdat jäivät varjoihin, mutta yleisesti ottaen tulosteiden jälki oli upeaa ja terävää.

Pixma TS705 -tulostimessa on myös ympäristöystävällisiä toimintoja, kuten automaattinen kaksipuolinen tulostus. Lisäksi tulostimen virta katkeaa, kun laite on ollut käyttämättä muutaman minuutin.


+ Hyvät tulosteet

+ Kaksipuolinen tulostus

– Vähän toimintoja

Katso päivän hinta Canon Pixma TS705 -tulostimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Hyvä, pienikokoinen mustesuihkutulostin, joka tekee laadukasta tulostusjälkeä. Eikä hinnassakaan ole mitään valittamista.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Mustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
5
Liitäntä
Usb
Verkko
Wlan 802.11n
Mitat
37,2 x 36,5 x 15,8 cm
Muuta
Virrankulutus: 23 W, 0,9 W valmiustilassa
10 x 15 cm kuvan tulostus
21 s (ilmoitettu)
Värisivuja minuutissa
10 (ilmoitettu)
Mv-sivuja minuutissa
15 (ilmoitettu)