Det er nemt at udskrive trådløst fra telefonen med Canons app.

Canon Pixma TS7450

Edullinen monitoimitulostin kaksipuolisella tulostuksella.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Canon
8.1

Canonin uusi TS7450-monitoimitulostin tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Laite tulostaa, kopioi ja skannaa hyvällä laadulla, ja siinä on kaikki tarvittavat toiminnot.

TS7450 käyttää vain kahta mustepatruunaa: mustaa ja värillistä. Molemmat väripatruunat pitää vaihtaa, kun jompikumpi niistä tyhjenee. Siksi Canonin monitoimitulostin sopii parhaiten käyttäjälle, jolla ei ole kovin suurta tulostustarvetta.

Useimmat tulostimet tulostavat nykyään niin suurella tarkkuudella, että terävyydessä on vaikea havaita eroja. Tulostimet eroavat toisistaan lähinnä vain värintoistossa. TS7450 pärjää vertailussa melko hyvin, sillä testikuvien värit näyttävät ensisilmäyksellä upean luonnollisilta. Myöskään ihonvärit eivät ole liian punertavia tai liian vaaleita. Canon TS7450:n pienet heikkoudet selviävät vasta, kun tulostetut testikuvat asetetaan rinnakkain yli neljä kertaa kalliimmalla tulostimella tulostettujen verrokkikuvien kanssa.

Tulosteiden tummat alueet kaipaavat sävykkyyttä, koska TS7450:n värit eivät yksinkertaisesti riitä toistamaan kaikkia vertailutestiarkkien sävyjä, jotka on tulostettu kahdeksalla mustepatruunalla. Haluamme kuitenkin painottaa, että useimmat käyttäjät ovat todennäköisesti täysin tyytyväisiä Pixma TS7450:n tulostuslaatuun.

Tulostimessa on pieni näyttö, jossa on hyvä kontrasti. Niinpä näyttöä pystyy lukemaan myös heikommassa valaistuksessa. Harmi kyllä, näyttöä ei pysty kallistamaan ulospäin, jolloin sitä voisi katsoa kohtisuoraan sekä istuviltaan että seisaaltaan.

TS7450-tulostimessa on automaattinen kaksipuolinen tulostus. Toisin sanoen, sivun tulostamisen jälkeen paperi vedetään takaisin laitteeseen ja tulostaminen jatkuu sivun toiselle puolelle. Näin säästyy sekä aikaa että paperia, mikä on hieno ominaisuus tämän hintaluokan tulostimessa.


+ Hyvä tulostuslaatu

+ Paljon toimintoja

+ Mukava hinta

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

 

Conclusion

Canon Pixma TS7450 on monipuolinen pieni tulostin, jonka tulostusjälkeen useimmat ovat varmasti tyytyväisiä.

Ominaisuudet

Merkki
Canon
Tyyppi
Monitoimitulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 2400 dpi
Mustepatruunoiden määrä
2
Kasetin kapasiteetti
180 sivua (300-400 sivua XL-mustepatruunoilla)
Liitäntä
Wi-Fi, USB
Verkko
Wi-Fi 4
Mitat
40,3 x 36,4 x 20,6 cm
Paperilokero
100 arkkia
A4-kuvan tulostus
3 min 49 s