Du kan tydeligt se hvor meget blæk, der er tilbage i hver enkelt tank.

Epson EcoTank ET-5150

ET-5150 on monipuolinen tulostin, jossa on suuret mustesäiliöt. Tulostin on hyväksi sekä lompakolle että ympäristölle.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Epson
9.0

EcoTank ET-5150 on Epsonin todellinen monitoimilaite. EcoTank-nimi paljastaa, ettei tulostimessa ole perinteisiä mustekasetteja, vaan uudelleentäytettävät säiliöt. Se on hyväksi sekä ympäristölle että lompakolle, ja säiliöiden täyttäminen on itse asiassa helppoa. Säiliöt ovat näkyvissä tulostimen etuosassa, ja ne täytetään avaamalla tyhjän säiliön kansi ja kääntämällä mustepullo ylösalaisin yläosassa olevan venttiilin päälle. Onnistuimme toimenpiteessä kaikkien neljän säiliön osalta saamatta sormillemme tippaakaan mustetta.

Sinä päätät, haluatko ohjata tulostinta tietokoneella tai puhelimella, vai käyttää sitä suoraan erinomaisen kosketusnäytön avulla. Epsonin älypuhelinsovellus ilahdutti meitä erityisesti, sillä sen avulla sähköpostin PDF-tiedostojen tulostaminen kävi kätevästi. Tulostimme myös erityisen valokuvatestiarkin. A4-testikuvamme eivät aivan vastaa tavallisella valokuvatulostimella tulostetun vertailutulosteen laatua. Kuvat olivat hieman lattean näköisiä, mutta eivät kuitenkaan sellaisia, etteikö niitä olisi voinut epäröimättä ripustaa jääkaapin oveen muiden nähtäväksi ja keskustelunaiheeksi.

Asiakirjat tulostuivat melko nopeasti ja laadukkaasti. Tulostamamme laskentataulukon yksivärisessä grafiikassa ei ollut näkyviä viivoja.

ET-5150 on suurikokoinen, mutta se ei oikeastaan vie paljon tilaa pöydällä. Itse asiassa tulostimen korkeus on suurempi kuin leveys. Halvemmissa tulostimissa tulostetut sivut päätyvät tulostimen eteen vedettävään huteraan muovilokeroon, mutta ET-5150:ssä ne laskeutuvat tulostimen keskellä olevaan ”hyllyyn”. Tämä vaikuttaa ammattimaisemmalta, eikä tulostetarjotin vie tilaa pöydällä. Tulostimen päällä on arkinsyöttölaite, josta tulostin syöttää paperia automaattisesti, kun haluat skannata tai kopioida useita arkkeja kerrallaan. Se toimii niin kuin pitääkin, ja sen avulla säästät paljon aikaa, joka voisi mennä hukkaan tulostimen kannen avaamiseen ja sulkemiseen. Alaosassa on tilaa 250 A4-paperiarkille. Se on hyvä koko kotikäyttöön. Ota kuitenkin huomioon, että tarjottimelle mahtuu vain 30 arkkia, joten muista tyhjentää se välillä, jos tulostat suurempaa nippua kerralla.


+  Suuret mustesäiliöt

+ Tilava paperilokero

– Hieman latteat valokuvatulosteet

 

Conclusion

ET-5150 on monipuolinen tulostin, jossa on suuret mustesäiliöt. Tulostin on hyväksi sekä lompakolle että ympäristölle.

Ominaisuudet

Merkki
Epson
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 DPI
Skannerin tarkkuus
1200 x 2400 DPI
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
USB
Mitat
34,6 x 37,5 x 34,7 cm
Paperilokero
250 ark