Skærmen er ikke berøringsfølsom, så du skal bruge knapperne til at styre printeren.

Epson Expression Home XP-4100

Expression Home XP-4100 on kompakti tulostin vaatimattomaan tulostamiseen.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Epson
7.8

Epson Expression Home XP-4100 on kompakti tulostin, joka vie pöytätilaa vain noin yhden A4-arkin verran. Tulostin ei myöskään vie paljon tilaa korkeussuunnassa, sillä paperilokeroon mahtuu vain 100 arkkia.

USB:n lisäksi voit muodostaa yhteyden Epsonin tulostimeen myös langattoman verkon ja Wi-Fi Directin kautta, joten voit liittää esimerkiksi puhelimesi suoraan tulostimeen Wi-Fin kautta ilman, että molempien on oltava yhteydessä samaan kotiverkkoon. Voit myös käyttää Apple AirPrintiä tai Google Cloud Printiä puhelimelta tulostamiseen ilman Epsonin erinomaista älypuhelinsovellusta. Jos haluat ohjata tulostinta ilman tietokonetta tai puhelinta, se tehdään ohjauspaneelin ja pienen värinäytön avulla.

Näyttö ei ole kosketusnäyttö, joten sitä käytetään paneelin painikkeilla. Mielestämme Epson olisi voinut lisätä painikkeisiin hieman väriä, jotta ne erottuisivat paremmin toisistaan. Esimerkiksi tulostuksen perumispainike olisi helpompi löytää nopeasti, jos se olisi korostettu punaisella värillä sen sijaan, että se on mustavalkoinen, kuten kaikki muutkin tulostimen painikkeet.

XP-4100:n tulosteessa on todella tarkka teksti. Tulostimme talousbudjetin, jossa oli pylväskaavio, ja tulostin teki siihen pieniä raitoja pylväiden yksivärisille alueille. Meidän piti ottaa suurennuslasi esiin nähdäksemme raidat, mutta niitä oli siellä.

Tulostimen valokuvatulosteet eivät ole huonoja, mutta kuvista puuttuu syvyyttä. Jos haluaisimme tulostaa hienon A4-kokoisen tai sitä suuremman valokuvan seinälle ripustettavaksi, valitsisimme luultavasti kalliimman tulostimen, jossa on enemmän värikasetteja, tai tilaisimme kuvan jostakin verkkopalvelusta.


+ Ei vie tilaa työpöydällä

+ Hyvät liitäntämahdollisuudet

– Pieni paperilokero

Conclusion

Expression Home XP-4100 on kompakti tulostin vaatimattomaan tulostamiseen.

Ominaisuudet

Merkki
Epson
Tyyppi
Monitoimitulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
5.760 x 1.440 DPI
Skannerin tarkkuus
1.200 DPI x 2.400 DPI
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
USB
Verkko
Wi-Fi 4
Mitat
37,5‎ x 30 x 17 cm
Paperilokero
100 arkkia
10 x 15 cm kuvan tulostus
3 minuuttia ja 39 sekuntia
Mv-sivuja minuutissa
15