Epson Expression XP-830

Epson Expression Premium XP-830

Tyylikäs tulostin tekee tasaista jälkeä.

tekijä #Tulostin #Epson
7.7

Epson Expression Premium XP-830 erottuu edukseen kilpailussa kodin monitoimilaitteeksi. Epson ei ole mikään jättimäinen möhkäle, vaan sen tumma ja kaareva disaini tekee siitä suorastaan kauniin tulostimen.

Kauniin kuoren alla ei ole kaikkein tehokkain varustelu, mutta monitoimari nousee silti hieman keskitason yläpuolelle suorituskyvyssä. Tulostus on ilahduttavan ripeää, ja pelkän tekstin ja grafiikan välillä on vain vähän eroa vauhdissa. Ensimmäinen arkki on kiltisti luovutusalustalla noin 20 sekunnissa ja laite pitää temponsa, kunnes kaikki 30 arkkia ovat alustalla.

Vauhtia on ehkä hieman saatu laadun kustannuksella, sillä jälki on vain hieman keskitasoa parempaa. Tekstitulosteet tahtovat olla paikoin himmeitä ja varsinkin lihavoidussa tekstissä merkkien reunat ovat epätasaiset. Väritulosteet näyttävät hyviltä ja yksityiskohtaisilta. Jälki on terävää ja värikylläistä. Grafiikoiden väliin jäävä teksti on paikoin himmeää, ja joissain kohdin tulostinpää on selvästi laiskotellut.

Epsonin monitoimilaite osa muutakin kuin tulostaa

Kuvien ja asiakirjojen skannaamisessa Epson Expression Premium XP-830 on edukseen. Laite tekee hosumatta yksityiskohtaista jälkeä. Varsinkin skannatuista kuvista tulee hyviä. Automaattinen rajaus ei ole aivan täydellinen, mutta muuten eroa alkuperäiseen ei juuri huomaa. skannatut kuvat voi myös tallentaa suoraan muistitikulle tai muistikortille, ilman tietokoneen apua.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Arvio

Epsonin tyylikäs tulostin erottuu ominaisuuksiensa puolesta edukseen kilpailussa kodin monitoimilaitteeksi.

Ominaisuudet

Merkki
Epson
Tyyppi
Monitoimimustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
5760 x 1440 dpi
Skannerin tarkkuus
9600 x 9600 dpi
Mustepatruunoiden määrä
5
Kasetin kapasiteetti
250 s
Liitäntä
USB 2.0, muistikortinlukija, Wi-Fi Direct
Verkko
Wlan 802.11 b/g/n, lan
Mitat
39 x 33,9 x 19,1 cm
Paperilokero
100
A4-kuvan tulostus
26
10 x 15 cm kuvan tulostus
20
Värisivuja minuutissa
3,1
Mv-sivuja minuutissa
4,2