Epson SureColor SC-P800

Epsonin tulostin on valokuvatulostimien vastaus ökyautoille.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Epson
8.8

Kuten automaailmassa keulivat Ferrarit ja Lamborghinit, myös mustesuihkujen maailmassa on malleja, jotka ominaisuuksiensa puolesta erottuvat massasta.

Epson SureColor SC-P800 kuuluu tähän ryhmään. Se on KotiMikron testaamista tulostimista kaikkien aikojen kallein, mutta myös parhain.

Sen valokuvatulosteissa on sellainen yksityiskohtien kirjo ja syvyys, johon verkon kuvapalvelut eivät tulosteissaan yllä. Laitteen salaisuus on iso mustepatruuna-arsenaali. Pelkästään mustaa varten on neljä patruunaa: mattamusta, valokuvamusta, vaalea musta ja erittäin vaalea musta.

Neljän mustan värin avulla valokuvatulosteen tummille alueille muodostuvat rikkaat mustan sävyt korostavat yksityiskohtia ja luovat vaikuttavaa tilavaikutelmaa, joka saa perusmustesuihkun tulosteet näyttämään latteilta.

SureColorin tulosteet ovat hyvin lähellä alkuperäistä bittikuvaa. Vesiväritulosteisiin tottunut, joissa värit saavat lisäpotkua tehden taivaasta sinisemmän ja ruohosta vihreämmän, joutuu luultavasti pettymään SureColor SC-P800:n tuottamaan jälkeen. Jos kaipaa korostuneita värejä, niin kuvaa pitää käsitellä ennen tulostamista.

Epson SureColor SC-P800 tekee tulosteita myös A2-koon paperille, joten jopa julisteiden tulostus onnistuu.


+ Erinomaiset valokuvatulosteet

+ Tulostaa myös isossa koossa

– Kookas laite vaatii tilaa


Katso päivän hinta Epson SureColor SC-P800 -valokuvatulostimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Conclusion

Epson tuottaa ylivoimaisen laadukkaat valokuvatulosteet jopa A2-koossa, mutta hintakin on sitten sen mukainen.

Ominaisuudet

Merkki
Epson
Tyyppi
Mustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A2
Tulostimen tarkkuus
2880 x 1440 dpi
Mustepatruunoiden määrä
9
Mitat
68,4 x 37,6 x 25,1 cm
Värisivuja minuutissa
3 s./min
Mv-sivuja minuutissa
3 s./min