Epson WorkForce Pro WF-3725

Suurikokoinen toimistotulostin, joka tulostaa erittäin nopeasti ja laadukkaasti.

tekijä Christian Slot #Tulostin #Epson
8.0

Epson WorkForce Pro WF-3725 on tarkoitettu pienten yritysten ja kotitoimistojen yleiskoneeksi. Laite ei ole huokeimmasta päästä, mutta se tarjoaa hintansa vastineeksi suorituskykyisen ja kaikilta osin laadukkaan kokonaisuuden.

Laitteen asentaminen käy nopeasti. Kaikki vaiheet mustepatruunoiden asentamisesta langattoman verkon yhdistämiseen sujuvat ongelmitta.

Kosketusnäytön avulla käytettävä valikko on toteutukseltaan minimalistisempi kuin puhtaasti kotikäyttöön suunnitelluissa tulostinmalleissa. Selkeän järjestelyn ansiosta valikossa on helppo liikkua.

Laitteen liitäntämahdollisuudet ovat monipuoliset. Langaton tulostaminen onnistuu muun muassa nfc- tai wi-fi direct -tekniikoilla, Epsonin mobiilisovelluksella sekä Apple AirPrintin tai Google Cloud Printin avulla.

Tulostusnopeus on hyvä sekä mustavalko- että värisivuilla. Kymmenen tekstisivua syntyy reilussa minuutissa, ja samaan määrään värigrafiikkasivuja kuluu aikaa alle kolme ja puoli minuuttia.

Tulosteiden laatu on useimmilta osin moitteeton. Väritulosteiden kontrasti on hyvä ja yksityiskohdat toistuvat terävinä. Värit ovat luonnolliset ja kirkkaat. Ainoana puutteena on kuvan tummilla alueilla ajoittain näkyvä kellertävä värivirhe.

Hintavalta tulostimelta olisi toki lupa odottaa virheetöntä suoritusta, mutta kokonaisuutena katsoen WorkForce Pro WF-3725 yltää tasaisen luotettavaan jälkeen monia saman hintaluokan malleja paremmin.

Raskaan sarjan työjuhta on myös kooltaan massiivinen. Lähes kymmenkiloinen tulostin on mitoiltaan 42,5 x 37,8 x 24,9 senttimetriä, joten se vaatii paljon pöytätilaa, eikä sitä viitsi ihan huvikseen siirrellä.

 

+ Erinomainen tulostusnopeus
+ Hyvä kuvanlaatu ja käytettävyys
– Vaatii paljon pöytätilaa
– Ajoittainen kellertävä värivirhe

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

Epsonin toimistotulostin on huippunopea ja laadultaan erinomainen. Yrityskäyttöön suunnattu laite on kuitenkin hintava.

Ominaisuudet

Merkki
Epson