Epson WorkForce Pro WF-4820DWF

A4-koon monitoimilaite kotikonttoriin ja pieneen toimistoon.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Epson
8.5

Epson on pakannut ilahduttavan monipuolisen valikoiman toimintoja monitoimitulostimeen, joka ei valtaa koko kirjoituspöytää.

WF-4820DWF on helppo yhdistää tietokoneeseen ja ottaa käyttöön, ja yhtä vaivattomasti hoituu Epsonin sovelluksen käyttöönotto. Käytön vaivattomuuteen vaikuttaa varsinkin laitteen kookas värinäyttö, jonka avulla on helppo seurata monitoimilaitteen tilaa.

Käyttäjä pidetään ohjatusti kartalla, kun verkkoasetukset laitetaan kuntoon, mikä voi tulostimissa joskus olla vähintään kimurantti operaatio. Näytön avulla voi toimintovalintojen lisäksi seurata musteenkulutusta.

Tämä monitoimilaite on omiaan juuri kotikonttoriin. Se tarjoaa mahdollisuuden sekä langalliseen että langattomaan liitäntään, ja kuvan tulostaminen onnistuu sujuvasti myös esimerkiksi iPadista Applen AirPrint-tekniikalla. Valokuvien tulostusjälki on erittäin hyvä tämän hintaluokan laitteelle.

Kirkkaat kuvat ovat lähes täydellisiä, ja lähemmässä tarkastelussa sävyjen heikkenemistä havaittiin vain tummilla alueilla.

Epsonin monitoimitulostimen hyviin puoliin kuuluvat myös erillisvärit syaanille (sininen), magentalle (punainen) ja keltaiselle. Huokeissa laitteissa kaikki kolme ovat usein samassa patruunassa. Se taas lisää käyttökustannuksia, sillä patruuna pitää vaihtaa heti, kun yksi väri loppuu. Epson WF-4820DWF -laitteessa on lisäksi automaattinen kaksipuolinen tulostus, joka vähentää paperihävikkiä.


+ Hyvät liitännät

+ Hienot tulosteet

+ Todella kompakti

 

Lisätietoja on valmistajan sivuilla.

Katso päivän hinta Epson WorkForce Pro WF-4820DWF:lle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Epson WorkForce Pro WF-4820DWF on kustannustehokkailla musteilla varustettu monitoimilaite, joka tekee laadukkaita tulosteita.

Ominaisuudet

Merkki
Epson
Tyyppi
Monitoimitulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4 800 x 2 400 DPI
Skannerin tarkkuus
1 200 x 2 400 DPI
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
USB, ethernet, wlan
Verkko
WiFi 4
Mitat
42,5‎ x 38,9 x 26,5 cm
Paperilokero
250 arkkia
Muuta
Kaksipuolinen tulostus, automaattinen arkinsyöttölaite (35 sivua)
Värisivuja minuutissa
12
Mv-sivuja minuutissa
25