Den eneste fysiske knap er powerknappen. Alt andet styres med den berøringsfølsomme skærm.

HP Envy Inspire 7920e

Tässä toimistotulostimessa on monia hyviä ominaisuuksia, mutta mustan tekstin tulostuksessa on toivomisen varaa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
7.0

Envy Inspire 7920e on HP:n tarjokas kotitoimistolaisille, jotka kaipaavat monipuolista tulostinta, mutta joiden tulostustarve ei ole suuri. 

Tulostimessa on hintaan nähden monia hienoja ominaisuuksia. Siinä on erinomainen kosketusnäyttö, jonka avulla laitteen voi määrätä esimerkiksi ottamaan kopioita. Yhdistimme Envy Inspire 7920e -tulostimen langattomaan verkkoon syöttämällä koodin näytölle, ja prosessi sujui ongelmitta. Myöskään tulostimen löytäminen verkosta HP:n Android-puhelimille tarkoitetulla sovelluksella ei ollut vaikeaa. Tulostimen takaosassa on USB-portti tietokoneeseen liittämistä varten, mutta portin yläpuolella on tarra, jossa tulostin pyydetään yhdistämään mieluiten langattomaan verkkoon. Tulostinta on siis ensisijaisesti tarkoitus käyttää langattomasti. Jo muutaman minuutin kuluttua tulostimen esille ottamisesta ensimmäinen tuloste oli valmiina lokerossa. Valitettavasti tulostin ei suoriudu kovin hyvin yhdestä tulostamisen tärkeimmästä osa-alueesta eli tavallisen mustan tekstin tulostamisesta. Nykytulostimet tulostavat niin suurella resoluutiolla, että tulostetun tekstin laadun arviointiin tarvitaan suurennuslasia. Envy Inspire 7920e tekee kuitenkin poikkeuksen. Tulosteessa näkyi jopa paljain silmin katsottuna selvä harmaa varjo kirjainten ympärillä, vaikka niiden pitäisi olla täysin mustia.

Tulostin voi syöttää paperia automaattisesti ja tulostaa molemmille puolille, mikä säästää paperia. Tulostimme HP:n omalle valokuvapaperille muutamia kuvia sekä testiarkkimme, jonka tarkoituksena on paljastaa valokuvatulostuksen heikkoudet. Kuvat olivat sen verran hyviä, että ne kelpaisivat paremman puutteessa, mutta ei niitä olisi halunnut kehystää ja ripustaa seinälle. Kuvattu kohde näkyi kyllä terävänä, mutta väreistä puuttui elävyyttä. Lisäksi kuvan mustiksi tarkoitetut alueet olivat pikemminkin tummanharmaita. Tulostimessa on vain kaksi värikasettia: yhdessä on mustaa mustetta ja toisessa syaania (sinistä), magentaa (punaista) ja keltaista väriä. Yhdistelmävärikasetti tarkoittaa, että kun yksi väri loppuu, koko kasetti pitää vaihtaa.

Tulostimen alaosassa on tilaa enintään 125 arkille A4-paperia. Se vastaa vain neljännestä papeririisistä eli jos kuukausittaiset tulostusmäärät ovat suuria, jatkuva paperin lisääminen voi alkaa pidemmän päälle tuntua turhauttavalta.


+ Runsaasti toimintoja

+ Kosketusnäyttö

– Vain kaksi värikasettia

Conclusion

Tässä toimistotulostimessa on monia hyviä ominaisuuksia, mutta mustan tekstin tulostuksessa on toivomisen varaa.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
1200 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
2
Liitäntä
USB, Wi-Fi
Verkko
Wi-Fi 5
Mitat
46 x 51,125 x 23,3 cm