HP Envy Photo 6230

HP Envy Photo 6230

Hyvä valokuvatulostin mustepatruunoiden vaihtopalvelulla.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
7.8

HP Envy Photo 6230 olisi melko tavallinen valokuvatulostin ilman yhtä asiaa: Laite osaa tilata lisää mustetta, ennen kuin se pääsee loppumaan.

Kun käyttäjä on rekisteröitynyt HP:n Instant Ink -mustepatruunoiden vaihtopalveluun, uudet mustepatruunat toimitetaan automaattisesti, kun verkkoon yhdistetty, yhteensopiva tulostin huomaa mustetta olevan jäljellä alle tietyn määrän.

HP Instant Ink -palvelun hinnoittelu perustuu kuukausittain tulostettujen sivujen määrään. Kuukaudessa voi tulostaa 50 sivua 2,99 eurolla, 100 sivua 4,99 eurolla ja 300 sivua 9,99 eurolla. Myös ylimääräisiä 15, 20 ja 25 sivun sarjoja voi ostaa kuukausina, joina tarvitaan väliaikaisesti lisää sivuja. Lisäsivujen sarjat maksavat yhden euron.

Tutustumistarjouksena on lisäksi maksuton tilaus, jonka voi valita palveluun rekisteröityessä. Maksuttomaan tilaukseen sisältyy 15 sivua kuukaudessa.

Ennen vanhaan tarvittiin tietokonetta tulostimen liittämiseen ja asetusten säätämiseen, mutta Envy Photo 6230:n käyttämiseen riittää älypuhelin ja HP:n maksuton tulostussovellus.

Kuvatulosteet ovat laadukkaita, mutta niistä tulee helposti liian värikkäitä alkuperäisiin kuviin verrattuna. Tulostusnopeus on hyvä, ja Envy Photo 6230 on yleisesti ottaen hyvä valokuvatulostin, joka olisi voinut maksaa enemmänkin, ilman että se olisi herättänyt ihmetystä.

Mustepatruunoita ei saatu tyhjiksi testauksen aikana, mutta muste näytti hupenevan melko nopeaa tahtia. Se ei kuitenkaan haittaa, kun käytössä on Instant Ink -palvelu.

 

+ Hyvät tulosteet
+ Kätevä mustepalvelu
– Muste kuluu nopeasti

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Conclusion

HP:n tulostimessa on hyvä hinta-laatusuhde, ja Instant Ink -mustepatruunoiden vaihtopalvelun ansiosta tulostusmuste ei pääse koskaan loppumaan yllättäen.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Mustesuihkutulostin
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
Optimoidut värit jopa 4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
Max 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
2
Verkko
Wlan 802.11b/g/n