HP Envy Pro 6420

Kahden mustepatruunan monitoiminen tulostin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
6.4

HP Envy Pro 6420 on tyylikäs valkoinen monitoimitulostin, jonka saa edulliseen hintaan.

Pro 6420 ei kuitenkaan sovi käyttäjälle, joka tulostaa paljon, koska silloin laitteen käytöstä tulee kallista ja hankalaa.

Envy Pro 6420:ssa käytetään vain kahta mustepatruunaa: mustaa ja kolmiväriä. Kolmen värin patruunassa on vain se vika, että patruuna pitää vaihtaa heti uuteen, kun yksi kolmesta väristä loppuu.

Tulostimen paperilokeroon mahtuu kerralla 100 arkkia, eli vain viidennes tavallisesta paperipaketista. Sen ansiosta laitteeseen on saatu tyylikkään matala profiili, mutta se tarkoittaa myös sitä, että lokeroon pitää olla vähän väliä lisäämässä paperia.

Teksti- ja kuvatulosteet ovat niin teräviä kuin tämän päivän tulostimelta voi odottaa. Tulostimen värintoisto on tekijä, joka erottaa parhaat mustesuihkutulostimet huokeista vaihtoehdoista. Tulostimme testiarkkimme ja nipun lomakuvia, ja Envy Pro 6420:lla oli selvästi ongelmia kuvien tummissa sävyissä. Mustat alueet olivat himmeitä, mikä sai kuvat näyttämään hieman latteilta. HP:n laitteella kannattaa tulostaa kuvia vain siinä tapauksessa, että haluaa kuvan nopeasti paperille, mutta mikään varsinainen kuvatulostin se ei ole.

Envy Pro 6420:lla voi tulostamisen lisäksi myös skannata ja ottaa kopioita. Laitetta on helppo käyttää, mutta siitä huolimatta pieni näyttö olisi ollut mukava esimerkiksi asetusvalikkoa varten.


+ Huokea

+ Pelkistetty design

– Vain kaksi mustepatruunaa

– Kuvatulosteiden värintoisto

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaseurannasta.

 

Conclusion

Envy Pro 6420 on huokea monitoimitulostin, mutta hinta näkyy muun muassa kuvatulosteissa, joista puuttuu kontrastia ja syvyyttä.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Monitoiminen mustesuihkutulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 DPI
Skannerin tarkkuus
1200 x 1200 DPI
Mustepatruunoiden määrä
2
Liitäntä
USB-johto ja langaton lähiverkko
Verkko
Wi-Fi 5
Mitat
432,5 x 361,1 x 174 mm
Paperilokero
100 arkkia
Värisivuja minuutissa
7
Mv-sivuja minuutissa
10