Der er ingen skærm i printeren, så du må styre den med nogle få knapper på toppen eller via din pc eller telefon.

HP LaserJet Pro 3002dwe

LaserJet Pro 3002dwe on perustason lasertulostin, joka tulostaa veitsenteräviä mustavalkotekstejä.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
7.9

HP LaserJet Pro 3002dwe on niin perustulostin kuin olla ja voi: siinä ei ole edes skanneria valokopioimista varten, ja se tulostaa pelkästään mustavalkoisena. HP-tulostimen edistyksellisin ominaisuus lienee tulostaminen automaattisesti kaksipuoleisena, jos sellaiselle on tarvetta. Tämä tulostin sopii henkilöille, jotka tulostavat vain muutaman konserttilipun silloin tällöin. Pidempienkin tekstien tulostaminen toki onnistuu hyvin, sillä tulostin sylkee ensimmäisen sivun tulostamisen jälkeen peräti 32 sivua minuutissa. 

Tekstit näyttävät tulostuspaperilla erittäin teräviltä. Meidän oli lisättävä elektronisen mikroskoopin suurennustasoa melkoisesti ennen kuin kirjainten reunoissa huomasi hieman epätasaisuutta. Tulostin on tarkoitettu käytettäväksi verkossa joko langattomasti tai verkkokaapelin kautta. Tulostimen käyttöönotto olisi luultavasti sujunut helpommin, jos tulostimessa olisi näyttö. Meillä oli ongelmia 3002dw:n yhdistämisessä langattomaan verkkoon, ja jokaisella yhdistämiskerralla tulostin yritti ystävällisesti auttaa meitä tulostamalla muutaman A4-sivullisen ohjeita. Loppujen lopuksi edessämme oli aika pino hyvää tarkoittavia ohjeita ja paperisaastetta – mutta onnistuihan se verkkoon yhdistäminenkin lopulta. 

Tulostimen mukana seuraa puolen vuoden ilmainen jäsenyys HP+-tulostinpalvelussa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että tulostimeen lähetetään automaattisesti uusi värikasetti, kun vanha on loppumassa. Kokeilujakson jälkeen jäsenyys on maksullinen. Kuukausihinta riippuu tulostustarpeesta ja alkaa parista eurosta.


+ Terävät tekstitulosteet

+ Edullinen hinta

– Hankala käyttöönotto

Conclusion

LaserJet Pro 3002dwe on perustason lasertulostin, joka tulostaa veitsenteräviä mustavalkotekstejä.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
1200 x 1200 DPI
Mitat
75,8 x 36,7 × 36,6 cm
Paperilokero
250
Mv-sivuja minuutissa
32