HP LaserJet Pro M283fdw

Monitoiminen lasertulostin kotikonttoriin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
8.3

HP M283fdw ei ole lainkaan hassumpi valinta, jos on aikeissa ostaa ensimmäisen lasertulostimensa. HP:n lasertulostin on suhteellisen edullinen, kun ottaa huomioon, että se tekee myös väritulosteita.

Tulostimen koko nimi on HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw, ja lyhenne MFP tarkoittaa, että kyseessä on monitoimitulostin. Laitteella voi siis tulostamisen lisäksi myös skannata ja kopioida asiakirjoja.

Tulosteet ovat hyvälaatuisia, mutta kuten kaikki lasertulostimet, myös M283fdw on suunnattu ensisijaisesti toimistokäyttöön. Valokuvien tulostamista varten kannattaa hankkia mustesuihkutulostin.

Tulostimessa on neljä erillistä värikasettia, joten kerralla tarvitsee vaihtaa vain tyhjentynyt värikasetti. HP:n monitoimilaitteen värikasetit ovat hieman suurempia kuin mustesuihkutulostimien mustepatruunat, mikä vaikuttaa osaltaan siihen, että M283fdw on melko kookas laite.

Kokoa kasvattaa myös laitteen alaosassa oleva mukavan tilava paperilokero, johon mahtuu kerralla 250 arkkia. Onneksi monitoimilaite vie tilaa lähinnä korkeussuunnassa, joten se ei vie pöydällä paljoakaan enempää tilaa kuin skannerilla varustettu mustesuihkutulostin.

Laitteen ominaisuuksiin kuuluu automaattinen kaksipuolinen tulostus. Se tuo suurta säästöä tulostuspaperin hankintaan, mutta kaksipuoliseen tulostukseen kuluu enemmän aikaa kuin jos samat kaksi sivua tulostaisi erillisille paperiarkeille.

M283fdw-tulostimen lukuisia toimintoja voi hallita 2,7 tuuman värikosketusnäytöltä ja tulostaa voi mobiililaitteiden tai WiFi-verkon kautta.


+ Hyvä näyttö

+ Tilava paperilokero

– Suurikokoinen

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hintaseuranta.fi-palvelusta.

 

Conclusion

M283fdw on kookas ja hyvälaatuinen lasertulostin, jolla saa tehtyä upeita tulosteita. Laite sopii suureen tulostustarpeeseen.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Monitoiminen lasertulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
600 x 600 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
Usb, wlan
Verkko
Wi-Fi 4 (802.11n)
Mitat
42,4 x 47,5 x 33,8 cm
Paperilokero
250 arkkia
Värisivuja minuutissa
20
Mv-sivuja minuutissa
21