HP LaserJet Pro MFP M28w

Mustavalkoista jälkeä tekevä pienikokoinen ja huokea monitoimitulostin.

tekijä #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
8.6

Tämä HP:n monitoimitulostin on hyvä vaihtoehto käyttäjälle, joka ei ole innokas kuvien tulostaja, vaan tarvitsee vain ongelmitta toimivan tulostimen tekstiasiakirjojen ja satunnaisten kuittien tai pääsylippujen tulostamiseen.

Mustavalkoista jälkeä tekevän HP LaserJet Pro MFP M28w -monitoimilaitteen etuna on, että sitä käyttäessä ei tarvitse huolehtia kuivuvista mustepatruunoista, vaikka tulostaisi vain harvoin. Lisäksi käyttökustannukset jäävät alhaisiksi, kun laitteeseen tarvitsee vaihtaa vain yksi väri.

HP:n lasertulostin on suhteellisen nopea ja varsinkin teksti tulostuu erittäin terävänä.

Tietokoneelta tulostaminen hoituu perinteiseen tapaan usb-liitännän kautta. Sen lisäksi voi tulostaa puhelimesta tai taulutietokoneesta HP:n erinomaisella sovelluksella. Laite tukee myös Applen AirPrint-toimintoa ja Googlen CloudPrint-pilvitulostusta, joten mobiilitulostus on helppoa ja sujuvaa.

Laitteen päällä on hyvätarkkuuksinen skanneri, jolla saa otettua todella helposti kopioita, vain yhtä painiketta painamalla.

HP:n monitoimilaite on kattava ratkaisu skannaukseen, kopiointiin ja tulostamiseen silloin, kun tulostustarve on vähäinen ja mustavalkoinen jälki riittää.

Hyvää on myös laitteen koko ja hinta. Tulostin ei vie isoa tilaa pöydällä eikä tee isoa lovea lompakkoon.


+ Terävät tekstitulosteet
+ Skannaa ja kopioi
+ Edullinen
 
Katso päivän hinta HP LaserJet Pro MFP M28w -monitoimitulostimelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Käyttökustannuksiltaan edullinen, monitoiminen mustavalkolasertulostin, joka tukee myös mobiilitulostusta.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Lasertulostin
Väri/mv
Mustavalko
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
600 x 600 dpi
Skannerin tarkkuus
1200 x 1200 dpi
Liitäntä
Usb 2.0, wlan
Mitat
36 x 26,4 x 19,7 cm
Paperilokero
150 arkkia
Mv-sivuja minuutissa
18