De vigtigste funktioner som kopiering og scanning er kun ét klik væk på printerens skærm.

HP OfficeJet Pro 8022e

OfficeJet Pro 8022e on tulostin sinulle, joka tarvitset toimistotulostimen, jolla voi tulostaa kasapäin asiakirjatulosteita.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Tulostin #Hewlett Packard (HP)
8.2

OfficeJet Pro 8022e ei ole tyylikäs valokuvatulostin, mutta jos tarvitset tukevaa monitoimitulostinta kotitoimistoosi suurten määrien tulostamiseen, tämä on juuri sellainen. Tulostin on suunniteltu tulostamaan suuria sivumääriä. Paperilokeroon mahtuu 225 arkkia, ja HP itse suosittelee tulostinta 800 arkin kuukausitulostukseen. Sen pitäisi kuitenkin selviytyä jopa 20 000 sivusta kuukaudessa.

Tekstiasiakirjojen tulostus on tulostimen suurin vahvuus. Testissämme tekstiasiakirjan tulostus kesti keskimäärin noin neljä sekuntia, kun tulostimme monisivuisia tekstejä, ja kirjaimet olivat teräviä ja kauniita jopansuurennuslasilla tarkasteltuna. Jostakin syystä valokopiointi sisäisellämskannerilla sujuu paljon hitaammin. Käyttäjän tarvitsee vain avata kansi, asettaa paperi lasilevylle ja valita kopiointi näytöltä, mutta sen jälkeen kestää lähes puolitoista minuuttia, ennen kuin kopio on valmis.

Mustavalkoisista tekstitulosteista poiketen tulostin ei ole mikään värikkäiden valokuvatulosteiden mestari. Kuvat ovat todella teräviä ja hienoja valokuvapaperilla, mutta kuvista puuttuu syvyyttä, ja tämä johtuu luultavasti lähinnä siitä, että tulostin käyttää vain neljää väriä. Ne puolestaan ovat erillisillä mustekaseteilla sen sijaan, että kaikki neljä väriä olisi yhdistetty kahteen kasettiin, kuten joissakin tulostimissa. Tämä merkitsee sitä, että tulostuskustannukset pysyvät alhaisina, koska vain loppunut värikasetti tarvitsee vaihtaa.

Valmistajat säästävät usein näytön kohdalla tämän hintaluokan tulostimissa, mutta OfficeJet Pro 8022e-mallissa näin ei ole tehty: siinä on erinomainen näyttö, jonka ansiosta tulostimen käyttö on helppoa ilman tietokoneen käynnistämistä ensin. Näyttö on kosketusnäyttö, joten ainoa tulostimessa oleva fyysinen painike on virtapainike.

Jos haluat ohjata tulostusta tietokoneella tai puhelimella, voit käyttää siihen HP:n kätevää Windows-sovellusta ja älypuhelinsovellusta. Molemmat ovat selkeitä ja niissä on monia hyviä ominaisuuksia.


+ Nopea asiakirjatulostus

+ Mainio näyttö

– Hieman lattea valokuvatulostus

Conclusion

OfficeJet Pro 8022e on tulostin sinulle, joka tarvitset toimistotulostimen, jolla voi tulostaa kasapäin asiakirjatulosteita.

Ominaisuudet

Merkki
Hewlett Packard (HP)
Tyyppi
Monitoimitulostin
Väri/mv
Väri
Paperikoko
A4
Tulostimen tarkkuus
4800 x 1200 dpi
Skannerin tarkkuus
1.200 x 1.200 dpi
Mustepatruunoiden määrä
4
Liitäntä
Netværkskabel, Wi-Fi
Verkko
Wi-Fi 4
Mitat
46 x 34,12 x 23,4 cm
Paperilokero
225 sivua
A4-kuvan tulostus
3 minuuttia ja 4 sekuntia
Värisivuja minuutissa
4 sivua/minuutissa
Mv-sivuja minuutissa
15 sivua/minuutissa